Διαφήμιση

xiaomi mi3

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Να ξέρεις πως το Whatsapp - Facebook - Viber = οι ποιό κακογραμμένες εφαρμογές που τρώνει πολλούς πόρους και μπαταρία.... :thumbdown:

Ναι ναι το ξερω χρονια τωρα, δεν εχω καθολου το facebook. αλλα στα αλλα με βρισκουν

Ο/H SomniusX έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο Admin εννοεί πιστεύω να δοκιμάσεις την rom , χωρίς να προσθέσεις εφαρμογές
      αυτό κάνω σε κάθε νέα rom ,(αν και δεν χρειάζεται) , γιατί θέλω να ελέγξω την rom καθαρή, αν όλα πάνε καλά
      με το titanium backup , επαναφέρω τις εφαρμογές μου ,

πολλές εφαρμογές , έστω και απο το play store , κάνουν ζημιά στο κινητό ( "τρώνε" μπαταρία , το κάνουν αργό ...)

ρε παιδιά εγώ τόσα re-flash και τρέχα γύρευε για δοκιμές, πάντα χρησιμοποιώ το backup + restore που έχει η συσκευή, που στην kk έχει ενσωματοθεί στις ρυθμίσεις ενώ στο jb ήταν αυτόνομο app, μια χαρά με έχει πόσους μήνες τώρα..

πείτε μου γιατί να πάω σε Titanium Backup, έτσι για να μου φύγει η φαγούρα ρε παιδί μου..

εγω εκει εχω μαθει, αυτο εμπιστευομαι :P
      Xiaomi mi3
      Oneplus 3
    • μα αλήθεια λέω, δεν ξέρω γιατί πρέπει να ασχολούμαι με άλλο software, το έχουμε το "καλό"
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα. Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος της εκπληκτικής συσκευής Μι3 16 GB εδώ και 2 μήνες και ακόμα εκπλήσσομαι από τις δυνατότητες τόσο της συσκευής όσο και του λογισμικού που φοράει. Έχω όμως ένα θεματάκι. Σε λευκές σελίδες έχω την εντύπωση ότι η οθόνη στο κάτω 1/5 μέρος της προς την πλευρά των πλήκτρων κάνει ένα ελαφρύ γριζάρισμα. Δηλαδή στο σημείο αυτό η οθόνη δεν φαίνεται να είναι τόσο λευκή όσο στο υπόλοιπο μέρος της. Η διαφορά είναι τόσο ανεπαίσθητη που δεν ήμουν σίγουρος αν όντως είναι έτσι ή αν μου φαίνεται. Υπάρχει όμως.
      Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν έχετε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο και αν είναι κάτι που δεν είναι απίθανο σε τέτοιου είδους οθόνη, Η συσκευή είναι αγορασμένη από ibuygou.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τις απαντήσεις σας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολούνται με την Ελληνική MIUI για να μπορούμε εμείς να έχουμε μια τόσο καλή ROM στα κινητά μας.
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Καλησπέρα. Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος της εκπληκτικής συσκευής Μι3 16 GB εδώ και 2 μήνες και ακόμα εκπλήσσομαι από τις δυνατότητες τόσο της συσκευής όσο και του λογισμικού που φοράει. Έχω όμως ένα θεματάκι. Σε λευκές σελίδες έχω την εντύπωση ότι η οθόνη στο κάτω 1/5 μέρος της προς την πλευρά των πλήκτρων κάνει ένα ελαφρύ γριζάρισμα. Δηλαδή στο σημείο αυτό η οθόνη δεν φαίνεται να είναι τόσο λευκή όσο στο υπόλοιπο μέρος της. Η διαφορά είναι τόσο ανεπαίσθητη που δεν ήμουν σίγουρος αν όντως είναι έτσι ή αν μου φαίνεται. Υπάρχει όμως.
      Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν έχετε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο και αν είναι κάτι που δεν είναι απίθανο σε τέτοιου είδους οθόνη, Η συσκευή είναι αγορασμένη από ibuygou.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τις απαντήσεις σας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολούνται με την Ελληνική MIUI για να μπορούμε εμείς να έχουμε μια τόσο καλή ROM στα κινητά μας.

Καμιά ιδέα κανείς;
    • Aν το παρατηρείς κυρίως στα μενού των ρυθμίσεων είναι κάτι που το έχει η ROM (σχεδιασμός θέμματος) και όχι η οθόνη.
      Αν δεν είναι κάτι ενοχλητικό και δύσκολα ανυχνεύσιμο, γνώμη μου είναι να μην δώσεις σημασία.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H SomniusX έγραψε:

ρε παιδιά εγώ τόσα re-flash και τρέχα γύρευε για δοκιμές, πάντα χρησιμοποιώ το backup + restore που έχει η συσκευή, που στην kk έχει ενσωματοθεί στις ρυθμίσεις ενώ στο jb ήταν αυτόνομο app, μια χαρά με έχει πόσους μήνες τώρα..

πείτε μου γιατί να πάω σε Titanium Backup, έτσι για να μου φύγει η φαγούρα ρε παιδί μου..

το ίδιο είναι και καλά κάνεις , απλά το Titanium Backup, είναι πολυ-εργαλείο
      (ανέφερα το Titanium Backup γιατί το χρησιμοποιεί και ο @papakitou που του απαντούσα (έτσι επαναφέρει μία μία , όλες μαζί , παγώνει ,επαναφέρει μόνο τα δεδομένα κ.λ.π. , τις εφαρμογές του))

αν πιστεύεις ότι κάποια εφαρμογή σου κάνει ζημιά στο σύστημα , την παγώνεις με το Titanium Backup , δοκιμάζεις , και αν το κινητό συμπεριφέρεται καλύτερα , κάνεις απ εγκατάσταση την εφαρμογή με το Titanium Backup
      edit
      το πρώτο που έκανα , μόλις πήρα το mi3w ήταν :
      μετέφερα τον φάκελο Titanium Backup απο το galaxy s4 στο mi3w , εγκατέστησα το Titanium Backup , και έκανα επαναφορά των εφαρμογών μου ,( ξε τσέκαρα βέβαια τις εφαρμογές που ήταν μόνο για το galaxy)
      το δεύτερο που έκανα ήταν να βάλω την Ελληνική rom

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Aν το παρατηρείς κυρίως στα μενού των ρυθμίσεων είναι κάτι που το έχει η ROM (σχεδιασμός θέμματος) και όχι η οθόνη.
      Αν δεν είναι κάτι ενοχλητικό και δύσκολα ανυχνεύσιμο, γνώμη μου είναι να μην δώσεις σημασία.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά η γκριζάδα δεν είναι μόνο στο μενού των ρυθμίσεων αλλά και αλλού. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό, απλά χαλάει την τελειότητα της συσκευής.
    • Χθες παρηγγειλα κ γω ενα Xiaomi Mi3 16gb -ερχομενος απο Jiayu G5- απο το To2c και περιμενω με αγωνια..επειδη δε κατεχω κ πολλα απο τις μετατροπες που θα χρειαστουν με την ελληνικη ρομ κτλ θα σας χρειαστω λιγακι...

αυτο με την αναβαθμιση σε Miui v6 ελπιζω να ειναι κατι που θα γινει αυτοματα μονο του οταν ερθει η ωρα!

ειπα στους κινεζους να ξεριζωναν ο,τι κινεζικο απο το τηλεφωνο, αλλα απαντησαν οτι δε γινεται κ οτι μπορει να προκληθει προβλημα.. ισχυει αυτο?μηπως επειδη δε πληρωσα για ρουτ συμβαινει? μηπως οταν βαλω την ελληνικη ρομ θα μπορω ευκολα να της βγαλω??

'' ...but we can't delete the Chinese apps sorry,because if we delete it by mistake it may cause the system crash,the Chinese apps will not affect you use the phone...''
    • μην κάνεις τίποτα μην ζητάς τίποτα, δεν ξέρουν κι όλας μήν νομίζεις δλδ.. η δική μας η rom τα έχει όλα, χωρίς τη σαβούρα και έρχεται και με "root" έτοιμη.. ότι πιστεύεις για ότι λένε εκεί και καλά πληρώνεις για root και άλλα όπως το merimobiles μην κρατάς τίποτα.. ας έρθει με το καλό και είναι ένα flash..
    • Διαφήμιση
    • παιδια εχει βρει κανεις πως μπορω να βαλω προεπιλεγμενο καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να μου ανοιγει τα βιντεο? συγκεκριμενα αυτα απο τον browser, οταν παταω το play μου τα ανοιγει μεσα απο τον browser δεν με ρωταει για προεπιλογη, σε android κανονικο με ρωταγε, δοκιμασα και απο chrome αλλα παλι τα ανοιγει με τον εργοστασιακο browser, και επαναφορα προεπιλογων εκανα αλλα τιποτα