Διαφήμιση

xiaomi mi3

• Ο/H astan1990 έγραψε:

Παλι προβλημα το σιχαμενο.
      Με την τελευταια αναβαθμιση δεν εχει εφαρμογη ρυθμισεων google και δε συγχρονιζει τιποτα. Καμια ρυθμιση google δε μου εμφανιζεται και στις ρυθμισεις. Εκανα απε-και επανεγκατασταση του playstore αλλα τιποτα.
      Επισης οταν παω να κατεβασω album στο micloud γραφει "This may take a bit and we recommend winrar to extract the downloaded zip" και δεν κατεβαινει ποτε.

Σε ρώτησαν και στο myphone....ποια τελευταία, την 5.01.05!? Η αλήθεια είναι ότι και σε μένα εμφανίζει ότι έχει πρόβλημα ο συγχρονισμός, αλλά όταν μπαίνεις μέσα στο προφιλ, όλα είναι συγχρονισμένα μια χαρά!
    • Ο/H astan1990 έγραψε:

Επισης οταν παω να κατεβασω album στο micloud γραφει "This may take a bit and we recommend winrar to extract the downloaded zip" και δεν κατεβαινει ποτε.

Κάτι δεν μου αρέσει διαβάζοντας τα 8 σου μηνύματα...αλλά δεν το λέω ακόμα. Μπορεί να κάνω λάθος!
      Η λέξη winrar δεν υπάρχει πουθενά στη ROM. Με τι πας να κατεβάσεις το άλμπουμ από το micloud;
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H astan1990 έγραψε:

Κάτι δεν μου αρέσει διαβάζοντας τα 8 σου μηνύματα...αλλά δεν το λέω ακόμα. Μπορεί να κάνω λάθος!
      Η λέξη winrar δεν υπάρχει πουθενά στη ROM. Με τι πας να κατεβάσεις το άλμπουμ από το micloud;

Απλα παταω download στο album μου στο micloud. Πανω δεξια στη σελιδα με τη gallery, που εχει και τα album, βγαζει μικρο αναδυομενο μηνυμα που λεει αυτο ακριβως. Μιλω για το micloud με προσβαση απο pc. Στη ευρωπαικη κοινοτητα ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα αλλα δεν ειχε δοθει λυση γιαυτο ποσταρα και εδω μηπως και ξερετε τιποτα παραπανω.
      Μιλω για αυτο το site i.mi.com/

Τι δε σου αρεσει ακριβως στα μηνυματα;

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην astan1990 ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H astan1990 έγραψε:

Με την τελευταια αναβαθμιση δεν εχει εφαρμογη ρυθμισεων google και δε συγχρονιζει τιποτα. Καμια ρυθμιση google δε μου εμφανιζεται και στις ρυθμισεις. Εκανα απε-και επανεγκατασταση του playstore αλλα τιποτα.

Σε ρώτησαν και στο myphone....ποια τελευταία, την 5.01.05!? Η αλήθεια είναι ότι και σε μένα εμφανίζει ότι έχει πρόβλημα ο συγχρονισμός, αλλά όταν μπαίνεις μέσα στο προφιλ, όλα είναι συγχρονισμένα μια χαρά!

Εχω την 4.12.26 τελευταια αγγλοκινεζικη αναβαθμιση (πριν τη σημερινη που λογικα θα μου ερθει σε λιγο).
      Κακως δεν εχω δοκιμασει ακομα την ελληνικη. Πιστευω να γλιτωσω απο τα συνεχη μικροπροβληματα. Θα την φλασαρω τωρα.
    • Ο/H astan1990 έγραψε:

Κακως δεν εχω δοκιμασει ακομα την ελληνικη. Πιστευω να γλιτωσω απο τα συνεχη μικροπροβληματα. Θα την φλασαρω τωρα.

και πολύ καλά θα κάνεις , έβαλα την τελευταία , πολύ καλή
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H astan1990 έγραψε:

Μετά από τόσες προσπάθειες και ειδικά με ένα πεντακάθαρο κινητό μετά από fastboot, η πιθανότητα το κινητό να έχει hardware πρόβλημα.
      Δεν μιλάω για τα προβλήματα συγχρονισμού με το google. Αυτά θα σου λυθούν μόλις περάσεις την Ελληνική ROM. Αλλά τα υπόλοιπα κολλήματα δεν μου αρέσουν. Εύχομαι ειλικρινά να πέφτω έξω.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H astan1990 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H astan1990 έγραψε:

Μετά από τόσες προσπάθειες και ειδικά με ένα πεντακάθαρο κινητό μετά από fastboot, η πιθανότητα το κινητό να έχει hardware πρόβλημα.
      Δεν μιλάω για τα προβλήματα συγχρονισμού με το google. Αυτά θα σου λυθούν μόλις περάσεις την Ελληνική ROM. Αλλά τα υπόλοιπα κολλήματα δεν μου αρέσουν. Εύχομαι ειλικρινά να πέφτω έξω.

Ευχομαι και εγω! Αν και το γεγονος οτι με καθε αλλαγη rom στρωνει το οποιο προβλημα με κανει να πιστευω οτι δεν ειναι hardware. Αλλα παλι αν καθε κατοχος xiaomi εχει κανα 2 bug σε μια στις τοσες αναβαθμισεις, εγω εχω αρκετα καθε φορα (μεχρι και ηχειο δε δουλευε και δεκτης gps σε μια φαση). Και αυτο με βαζει σε υποψιες. Μακαρι να ειμαι απλα γκαντεμης και να στρωσουν τωρα με τη ελληνικη.
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα σε όλους.

Προχθές έκανα αναβάθμιση το mi3 του ξαδέρφου μου στην προηγούμενη v6. Για κάποιο λόγο δεν του αρέσει και θέλει να τον γυρίσω στην τελευταία v5.

Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στην τελευταία v5 gtv (πάντα) και κυρίως στον τρόπο επιστροφής σε παλαιότερη έκδοση γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω.

Προφανώς δεν ψάχνω σωστά ένα θέμα που το έχω διαβάσει 20 φορές..............

Ευχαριστώ.
    • Στη stable 1.2 την ελληνικη δε δουλευει το wifi hotspot (δε δεινει ιντερνετ παροτι η αλλη συσκευη συνδεεται) και πολλες φορες ενω το δικτυο εχει καλυψη 3g επιλεγει δικτυο Ε, παροτι στις ρυθμισεις εχω 3g προτιμωμενο. Αν επιλεξω μονο δικτυα 3g τοτε βρισκει σημα και αυξανει η ταχυτητα download κανονικα.
      Για update κοιταω απο τον μαμισιο updater της miui;
    • Νομιζω η τελευταια ελληνικη ROM ειναι η καλυτερη που εχω εγκαταστησει,απο πλευρας
      ελευθερης μνημης, ποτε κατω απο 1 GB αλλα και απο πλευρας μπαταριας.Φορτισμενο
      μετα απο callibration την Κυριακη (11/1) και ειμαι με 43% σημερα,με την ιδια χρηση που κανω παντα.
    • Πως γίνεται αυτό ρε φίλε?? Εμείς τι κάνουμε λάθος με τη μπαταρία και τη ram???
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Πως γίνεται αυτό ρε φίλε?? Εμείς τι κάνουμε λάθος με τη μπαταρία και τη ram???

Δεν εκανα κατι ιδιαιτερο,ιδιες εφαρμογες τρεχω οπως και πριν,και ιδια χρηση πανω κατω.Καπου καπου κανω "καθαρισμα"
      με το clean master και απο security επισης optimize.