αρα μου λες να παρω μια θηκη και να ειναι ροοταρισμενο. το κινητο εχει απο μονο οτου εγγυηση?
xiaomi mi3
-
-
όταν κάνω αναζήτηση για αναβάθμιση μου εμφανίζει MIUI 4.4.11(Weekly build)
-
Το πρόβλημα που είχα με τις κλησεις και την μαύρη οθόνη τελικα διορθώθηκε απλα με μια επανεκκίνηση του κινητού.
-
λοοιπον παιδια , αυριο θα παραγγειλω.
1. ποιος κωδικος ειναι τωρα για εκπτωση?
2. τι να γραψω για παρατηρηση, για να ερθει χωρις μπελαδες?
3. αμα τους πω να βαλουν ελληνικα , χρεωνεται εξτρα???
ευχαριστω -
apanthste mou an mporeite mexri aurio paidia... sas euxaristo
-
Ο/H skoulikios13 έγραψε:
λοοιπον παιδια , αυριο θα παραγγειλω.
1. ποιος κωδικος ειναι τωρα για εκπτωση?
2. τι να γραψω για παρατηρηση, για να ερθει χωρις μπελαδες?
3. αμα τους πω να βαλουν ελληνικα , χρεωνεται εξτρα???
ευχαριστω
1. Mi3
2. Na τους γραψεις να σημειωσουν gift και low value και να στο στειλουν με απλο ταχυδρομειο
3. Εμενα μου το χρεωσαν γιατι το ζητησα αλλα σε αλλα παιδια στο forum τουσ το εστειλαν με ελληνικα χωρισ να το ζητησουν.Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
Πιστεύω πως πρέπει να επιλέξει αποστολή με ems.
-
Να ρωτησω,απο τα ατομα που εχουν την συσκευη,στο θεμα google play κατεβαζει ολες τις εφαρμογες-παιχνιδια ή υπαρχει θεμα συμβατοτητας συσκευης και δεν μπορουμε να κατεβασουμε πολλα?
-
Τα πάντα μπορείς να κατεβάσεις. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
-
απο ibuymi εχει παραλάβει κανείς έχει την καλύτερη τιμή...αν εχει παραλάβει εκανε το τεστ αυθεντικότητας αν ειναι original?? ενδιαφέρομαι να παρω την εκδοση του mi3 64απο εκει και το εχει 359 δολλάρια....πολύ καλή τιμή.
με ems δεν περνάει τελωνείο ρε παιδια. βαζουν κατω των 25 δολαριων και περναει??? παντα παράγγελνα με απλό αλλα θελω μια φορα να δοκιμασω. Μια φορα την πατησα με Dhl απο spemall και μου ειχαν διαβεβαιώσει οτι δεν περναει τελωνείο πληρωσα extra 14 δολάρια αλλα μετα μου ζητούσαν αλλα 25 γιατί μου πανε οτι στην πόλη μου δεν έχει λεει κατάστημα dhl (ψέματα εχει κανονικα κατάστημα) και θεωρείτε περιφερειακός σταθμος....Δεν ξέρω για EMS τι ισχύει πως ερχεται και απο ποιον το παραλαμβάνεις??? -
εγώ που παρήγγειλα με ems απο merimobiles πέρασε απο τελωνείο αλλα δεν πλήρωσα και παρέλαβα απο ελτά courier.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα