Διαφήμιση

Mi Band 4 δεν εμφανίζει τα δεδομένα του καιρού

• Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Alexaras έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Όχι δεν έχει σχέση έπρεπε να δουλεύει. Πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Ημερομηνία και ώρα και κλείσε το Αυτόματη μορφή 24ωρου:
      Συγνώμη ρ φίλε σε έχω ζαλίσει το δοκίμασα και αυτό τίποτα.
      Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μην αγχώνεσαι δεν με έχεις ζαλίσει ;) Άσε την επιλογή εκεί όπως σου είπα... έπρεπε να στο πω από την αρχή να το κοιτάξεις. Τώρα θα είσαι εντάξει θα δουλέψει σε λίγο. Αν θέλεις, δοκίμασε τώρα να αλλάξεις πάλι χειροκίνητα την τοποθεσία (βάλε άλλη τοποθεσία από αυτή που είσαι) μέσα από το Mi Fit και θα το δεις.
      Μάλλον δεν θα δω ποτέ τον καιρό από το band

• Ο/H Alexaras έγραψε:

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση... θα δουλέψει ;) Πάμε από την αρχή. Απεγκατέστησε ότι εφαρμογή έχεις στο κινητό σχετική με το Mi Band 4, κάνε πάλι reset το band ,ανοιξε το GPS στο κινητό και άσε την επιλογή που είπαμε πριν (Αυτόματη μορφή 24ωρου) απενεργοποιημένη.

Κατέβασε είτε το official Mi Fit είτε την δική μας έκδοση που το κρατάει στα Ρώσικα ( αφού έχεις βάλει την δική μας μετάφραση). Εγκατέστησέ την, δώσε προσεκτικά όλα τα δικαιώματα που θα ζητήσει και έλεγξε ότι έχει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις. Κάνε κατάργηση το band από το Mi Fit ( αφού το έχεις κάνει πάλι reset) και σύνδεσέ το εκ νέου. Μετά πήγαινε στο MI Fit στον Καιρό και άλλαξε πάλι χειροκίνητα πόλη για να το αναγκάσεις να κάνει ενημέρωση και να μην περιμένεις να το κάνει μόνο του ώστε να δεις ότι έλυσες το πρόβλημα.

Καλό θα ήταν να περάσεις πρώτα την έκδοση Mi Fit 4.0.7 για να σου κάνει downgrade στην προηγούμενη έκδοση firmware και μετά να βάλεις από πάνω την 4.0.8 για να σου βάλει το τελευταίο διαθέσιμο firmware και να εξαλείψουμε έτσι και την περίπτωση να συνέβη κάτι κατά την χειροκίνητη αναβάθμιση του firmware. Θα τα βλέπεις στα Ρώσικα (λόγω του ειδικού Mi Fit) αλλά δεν πειράζει. Μόλις δεις ότι λύθηκε το πρόβλημα με τον καιρό, ξαναπερνάς την μετάφραση και θα είσαι εντάξει.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Alexaras έγραψε:

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση... θα δουλέψει ;) Πάμε από την αρχή. Απεγκατέστησε ότι εφαρμογή έχεις στο κινητό σχετική με το Mi Band 4, κάνε πάλι reset το band ,ανοιξε το GPS στο κινητό και άσε την επιλογή που είπαμε πριν (Αυτόματη μορφή 24ωρου) απενεργοποιημένη.

Κατέβασε είτε το official Mi Fit είτε την δική μας έκδοση που το κρατάει στα Ρώσικα ( αφού έχεις βάλει την δική μας μετάφραση). Εγκατέστησέ την, δώσε προσεκτικά όλα τα δικαιώματα που θα ζητήσει και έλεγξε ότι έχει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις. Κάνε κατάργηση το band από το Mi Fit ( αφού το έχεις κάνει πάλι reset) και σύνδεσέ το εκ νέου. Μετά πήγαινε στο MI Fit στον Καιρό και άλλαξε πάλι χειροκίνητα πόλη για να το αναγκάσεις να κάνει ενημέρωση και να μην περιμένεις να το κάνει μόνο του ώστε να δεις ότι έλυσες το πρόβλημα.

Καλό θα ήταν να περάσεις πρώτα την έκδοση Mi Fit 4.0.7 για να σου κάνει downgrade στην προηγούμενη έκδοση firmware και μετά να βάλεις από πάνω την 4.0.8 για να σου βάλει το τελευταίο διαθέσιμο firmware και να εξαλείψουμε έτσι και την περίπτωση να συνέβη κάτι κατά την χειροκίνητη αναβάθμιση του firmware. Θα τα βλέπεις στα Ρώσικα (λόγω του ειδικού Mi Fit) αλλά δεν πειράζει. Μόλις δεις ότι λύθηκε το πρόβλημα με τον καιρό, ξαναπερνάς την μετάφραση και θα είσαι εντάξει.
      Πραγματικά ευχαριστώ πολύ φίλε .
      Αλλά δυστυχώς τίποτα πέρασα το fw από εδώ How to check Hardware Variants (Mili_cinco / Mi Band 4 / Mi Smart Band 4) of the Mi Band 4 | Xiaomi Mi Band 4 | GeekDoing

Και το Res 6.2 από εδώ με το mi fit MiFit-4.0.8_MB3-GR-fw_MB4-RU-lang.apk

Τι μπορεί να πηγαίνει τόσο στραβά?

• Διαφήμιση
    • Mi Band 4 δεν εμφανίζει τα δεδομένα του καιρού

Λοιπόν, απεγκατέστησε το Mi Fit και όποια άλλη εφαρμογή έχεις εγκατεστημένη σχετικά με το mi band 4 και εγκατέστησε μόνο αυτό => MiFit-4.0.7-Greek_fw.apk. Συνδέσου και περίμενε να σου κάνει downgrade στο firmware 1.0.5.66. Μόλις τελειώσει έλεγξε αν ενημερώνεται ο Καιρός στο band. Μην κάνεις κάτι άλλο πρόσθετα. Θα το πάμε βήμα βήμα...
    • Δεν μου κάνει Downgrade ούτε upgrade μου είχε κάνει στην 1.6.12 γι αυτό την έκανα Manual τώρα είμαι με mfit 4.07 και 1.6.12.
      Παίζει να είναι προβληματικό το band ?
    • Ο/H Alexaras έγραψε:

Δεν μου κάνει Downgrade ούτε upgrade μου είχε κάνει στην 1.6.12 γι αυτό την έκανα Manual τώρα είμαι με mfit 4.07 και 1.6.12.
      Παίζει να είναι προβληματικό το band ?
      Δεν θα ήθελα να πω ακόμα αν είναι προβληματικό ή όχι... Το θέμα είναι ότι λόγω αλλαγής πολιτικής με τα watchface, αυτή τη στιγμή οποιοδήποτε γνήσιο Mi Band 4 συνδεθεί με Mi Fit μικρότερο του 4.0.8 γίνεται αυτόματα downgrade δηλαδή στο fw 1.0.5.66 για το απλό Κινέζικο και το International και fw 1.0.5.39 για το Κινέζικο με NFC. Με το Mi Fit 4.0.8 τα δυο πρώτα κάνουν αυτόματα αναβάθμιση στο fw 1.0.6.12 ενώ το NFC παραμένει στο 1.0.5.39.

Το δικό μας Mi Fit 4.0.7, έπρεπε να στο κάνει Downgrade στο fw 1.0.5.66 και αν είχες το NFC στο fw 1.0.5.39 (δεν έχεις το NFC γιατί δεν θα έβλεπες Ελληνικά με το fw 1.0.6.12).

Εγκατέστησε το Notify & Fitness και πήγαινε Ρυθμίσεις > Device info και βγάλε μας ένα screenshot να δούμε τα στοιχεία του. Επίσης καλό θα ήταν να είχαμε και μια φωτογραφία από το κουτί του Mi Band 4.
      Τέλος, αν έχεις root στο κινητό, δώσε μας και το αρχείο mili_log.txt που είναι στο φάκελο /data/data/com.xiaomi.hm.health/files/log/ (δεν περιέχει προσωπικά στοιχεία).
    • Ορίστε!!! <3
      είναι root το κινητό μου
      Images
      • IMG_20190915_031351.jpg

899,32 kB, 3.024×3.024, viewed 100 times
      • Screenshot_2019-09-15-02-59-48-899_com.mc.miband1.jpg

371,37 kB, 1.080×2.248, viewed 95 times
      • Screenshot_2019-09-15-02-59-42-480_com.mc.miband1.jpg

99,5 kB, 1.080×2.248, viewed 97 times
      • IMG_20190915_032336.jpg

1,09 MB, 3.024×3.024, viewed 98 times
      Files
      • log1.txt

(9,51 kB, λήφθηκε 533 φορές, τελευταία )
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Alexaras έγραψε:

Ορίστε!!! <3
      είναι root το κινητό μου
      Όλα δείχνουν καλά (ειδικά το HW revision) εκτός το log file. Αν αυτά είναι τα περιεχόμενα του mili_log.txt (/data/data/com.xiaomi.hm.health/files/log/mili_log.txt), τότε έχουμε πρόβλημα. Δεν δουλεύει σωστά το Mi Fit.

Τι κινητό έχεις, τι λειτουργικό (ROM) και ποιο ακριβώς Mi Fit έχεις βάλει;
    • Ο/H Alexaras έγραψε:

Έστειλα λάθος αρχείο χίλια συγνώμη ορίστε το σωστό.
      mili_log[1].txt - Google Drive
      Εντάξει δείχνει και το log. Το βλέπει και το firmware αλλά δεν στο περνάει. Ίσως να μην μπορεί να το αποθηκεύσει... Δώσε όλα τα δικαιώματα στο Mi Fit ακόμα και για αποθηκευτικό χώρο και κάνε επανεκκίνηση το κινητό.
    • Διαφήμιση
    • Mi Band 4 δεν εμφανίζει τα δεδομένα του καιρού

Τα έχω ανοίξει αλλά τίποτα :'(