Διαφήμιση

Mi Band 4 δεν εμφανίζει τα δεδομένα του καιρού

• Ο/H Alexaras έγραψε:

Τα έχω ανοίξει αλλά τίποτα ;(

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αν ανοίξεις το log και του ρίξεις μια γρήγορη ματιά, θα δείς ότι όλα τα διαβάζει σωστά ακόμα και την αλλαγή τοποθεσίας και την ενημέρωση Καιρού. Έχεις Mi Fit που ξέρουμε ότι δεν έχει πρόβλημα και επίσημο hw revision. Παρόλα αυτά δεν είναι 100% σωστή η επικοινωνία μέσω Bluetooth. Κάτι δεν πάει καλά και ίσως ευθύνεται ο custom kernel. Αν έχει και δυνατότητες tweking, δες τι γίνεται με το Bluetooth.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

@Alexaras

Πρόσεξε γενικά μήπως πέφτει (κλείνει το Bluetooth) γιατί βλέπω στο log και bluetooth_analytics Connection_Fail_Num. Το Bluetooth θα πρέπει να είναι συνεχώς ανοικτό.
      Flashara την ρομ χώρις να να βάλω Κέρνελ από πάνω και magisk μετά και πάλι τα ίδια .
      Θα δοκιμάσω αύριο σε άλλο κινητό. Με το band3 δεν είχα τέτοια θέματα .

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα σας. Φίλε Αλέξη αυτό θ σου έλεγα και εγώ δοκίμασε με κάποιο κινητό φίλου βάζοντας το mifit και βάλε το λογαριασμό σου κανονικά κι μας λες!! ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Καλημέρα , ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
      Λοιπόν κατέβασα αυτό το mifit 4.0.3 απο το geekdoing και μου έκανε κανονικά downgrade και λέω αυτό ήταν φτιάχτηκε , κατέβασα μετά το mi fit απο playstore αλλά πάλι τα ίδια.

Το έβαλα σε άλλο κινητό και όλα μια χαρά και ο καιρός και update μόνο του όλα καλά. Το άλλο που παρατήρησα ήταν πως στο MI8 μου όταν πέρναγα το αρχείο για τα ελληνικά απο Notify & fitness το έκανε πολύ γρήγορα ενώ με το samsung a5 2017 έκανε αρκετή ώρα δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο βέβαια.
      Το ερώτημα είναι πως γίνεται να μην δουλεύει στο κινητό μου και να δούλεψε με το συγκεκριμένο mifit ?
    • Ο/H Alexaras έγραψε:

Καλημέρα , ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
      Λοιπόν κατέβασα αυτό το mifit 4.0.3 απο το geekdoing και μου έκανε κανονικά downgrade και λέω αυτό ήταν φτιάχτηκε , κατέβασα μετά το mi fit απο playstore αλλά πάλι τα ίδια.

Το έβαλα σε άλλο κινητό και όλα μια χαρά και ο καιρός και update μόνο του όλα καλά. Το άλλο που παρατήρησα ήταν πως στο MI8 μου όταν πέρναγα το αρχείο για τα ελληνικά απο Notify & fitness το έκανε πολύ γρήγορα ενώ με το samsung a5 2017 έκανε αρκετή ώρα δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο βέβαια.
      Το ερώτημα είναι πως γίνεται να μην δουλεύει στο κινητό μου και να δούλεψε με το συγκεκριμένο mifit ?
      Το Mi Fit του Geekdoing βλέπει σε δικό του ΟΤΑ server αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα... όποιος και να είναι ο ΟΤΑ server πρέπει να εναρμονίζεται με αυτά που στέλνει και αυτά περιμένει το Mi Fit.

Όταν δουλεύεις με διαφορετικές εκδόσεις Mi Fit , δεν θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το τι φταίει πέρα από την ίδια την έκδοση... άλλη συμπεριφορά έχει η 4.0.3 και άλλη η 4.0.7 και ούτω καθεξής...

Το Samsung Α5 δεν υποστηρίζει Bluetooth 5 για αυτό και κάνει περισσότερη ώρα να περάσει τα αρχεία.

Τώρα πρόσεξα στις χθεσινές εικόνες (screenshot) που ανέβασες ότι δεν ήταν ενεργό το Bluetooth σε όλες. Αν δεν το έκανες εσύ, τότε κάτι συμβαίνει και κλείνει μόνο του.
    • Ακόμα τα ίδια και τον καιρό που μου έβγαζε ήταν απο το samsung που είχε συγχρονίσει , απο τα screenshot δεν φαίνεται το εικονάκι του bluetooth λόγω του notch και έκανα reset το bluetooth μπας και αλλα τίποτα. Επιπλέον στο sasmsung στο bluetooth το βγάζει στις διαθέσιμες συσκευές το band ενω στο mi8 όχι παίζει αυτό κάποιο ρόλο? Υπάρχει περίπτωση να φταίει το root ?
    • Διαφήμιση
    • Όχι όχι απο την εφαρμογή κομπλέ είμαι αφού αλλάζω watchface κλπ κλπ δεν συγχρωνίζει καιρό και δεν στέλνει updates μόνο.
    • Mi Band 4 δεν εμφανίζει τα δεδομένα του καιρού

Έκανα factory reset το κινητό και όλα μια χαρά τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε .
      Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολήθηκαν μαζί μου.

• Ο/H Alexaras έγραψε:

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το root ?

Ο/H Alexaras έγραψε:

Έκανα factory reset το κινητό και όλα μια χαρά τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε .
      Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολήθηκαν μαζί μου.

Βάλε root αν θέλεις δεν έφταιγε αυτό. Θα πρότεινα να μην ξαναβάλεις custom kernel τουλάχιστον όχι αυτόν ;)
    • Διαφήμιση