[Miui 11 9.9.26/27 V2] Διανομή των πρώτων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 30 συσκευές
-
-
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Σε whyred έχω κάνει 2 φορές εγκατάσταση και καθαρισμό του updater και μου ζητά πάλι εγκατάσταση
Μπορείτε να το κατεβάσετε ολόκληρο από εδώ >> RN5.whyred.9.9.26(11p)xtrv.FULLpatches.zip
Αν δεν θέλετε να κατεβάσετε πάλι όλο το Patches και το έχετε ήδη κάνει flash, απλά κάνετε flash το παρακάτω Fix και θα είστε οκ με τον updater...
>> patches-fix.zip -
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
@NasDriver το έκανα, δεν πιάνει... Τα διαγράφω όλα κ ξεκινάω από την αρχή, μπας και...
-
Παιδιά sos. Πέρασα από πάνω την Rom. όλα πήγαν καλά. Ανοίγει το κινητό, αλλά έχασε το recovery και όσο και αν προσπαθώ να το περάσω ξανά μέσω εντολών, με πετάει σε fastboot mode. Καμιά ιδέα; MI9t
-
Έχασες το twrp; Και τι έχει τώρα; Γύρισε σε stock;
-
Απολύτως τίποτα. Όταν πατάω τον συνδυασμό πλήκτρων με πετάει σε fastboot.
-
Ωραία. Τι είχες πριν και πώς τη πέρασες;
-
-
Είχα την τελευταία miui 10 xtrv developer. Εκκίνησα σε recovery. Έκανα εκκαθάριση data, cashe, dalvik/cashe, install την rom. Ξανά clean cashe, dalvik/cashe και επανεκκίνηση συστήματος. Ανοίξε κανονικά. Πήγα ξανά να επανεκκίνησω σε recovery και με πετάει σε fastboot. Φλασαρω το recovery από την αρχή. Μου το περνάει χωρίς σφάλμα. Και όταν πάω να επανεκκινησω με πετάει συνέχεια σε fastboot. Έκανα έλεγχο στον bootloader και παραμένει ξεκλείδωτος.
-
Ωραία. Κάνε εγκατάσταση ξανά το twrp το τελευταίο που έχει βγει και μετά format data, reboot to recovery, factory reset, reboot to recovery και συνέδεσε το με υπολογιστή και πέρασε τη rom στη μνήμη του τηλεφώνου σου και κάνε εγκαταστασ.
-
Μα δεν μπαίνει σε recovery. Εκεί είναι το πρόβλημα. Πως να κάνω format data; Φλασαρω το τελευταίο twrp. Δείχνει να το περνάει χωρίς πρόβλημα και όταν πάω να επανεκκίνησω με πετάει σε fastboot.
-
Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα γίνει κάτι από μόνο του. Πρέπει να κάνεις ότι σου έγραψα...
Ανέβασε και την επιτυχή εγκατάσταση του twrp.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0