[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Δεν ξέρω αν θα βγει... εγώ έχω αλλάξει την περιοχή σε Ινδία λογω των θεμάτων που έχει το MIUI κι έτσι μου ήρθε η αναβάθμιση...
StratosGR άλλαξε την περιοχή σε Ινδία και θα σου έρθει ενημέρωση.... αλλιώς αν δεν σου έρθει κάνε υπομονή... -
-
Αν αλλάξω χώρα παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις εφαρμογές μου η γενικά με οτιδήποτε;;.γιατι δεν έχω ιδεα.
-
Ο/H StratosGR έγραψε:
Αν αλλάξω χώρα παίζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις εφαρμογές μου η γενικά με οτιδήποτε;;.γιατι δεν έχω ιδεα.
-
Τελεια. Θα χρειαστεί να κάνω επαναφορά εργοστασιακών μετά όπως είδα πολλούς να γράφουν;
-
Ο/H StratosGR έγραψε:
Τελεια. Θα χρειαστεί να κάνω επαναφορά εργοστασιακών μετά όπως είδα πολλούς να γράφουν;
Απλά αλλάζεις το Region (Περιοχή) από τις ρυθμίσεις σε άλλη χώρα, και δεν κάνεις flash κάποια ROM για να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. -
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.θα το δοκιμάσω ετσι, και σόρρυ και πάλι για το χαλισμα.
Καλή χρονιά με υγεία!! -
Ο/H Afroditi M έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα βγει... εγώ έχω αλλάξει την περιοχή σε Ινδία λογω των θεμάτων που έχει το MIUI κι έτσι μου ήρθε η αναβάθμιση...
StratosGR άλλαξε την περιοχή σε Ινδία και θα σου έρθει ενημέρωση.... αλλιώς αν δεν σου έρθει κάνε υπομονή...
Ειχες ομως stable στο κινητό σου την τελευταία 10 και σου ηρθε η 11 οταν αλλαξες περιοχή ινδια. Η 10αρα σταθερη απο καταναλωση μπαταρίας ήταν καλη; το λεω γιατί εγω φοράω developer απο τις καλες με θεμα μπαταριας την 9.1.3 αλλα ειναι αρκετη παλια ρομ -
Καλημέρα και καλη χρόνια! Είμαι λίγο off-topic αλλα θέλω να ρωτήσω τι κάνει αυτό εδώ στο magisk "Έλεγχος κατάστασης SafetyNet".You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0