[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Όλος ο κόσμος θέλει να χρησιμοποιήσει το miui dialer και εσύ θέλεις της google;
Δοκασεε να τον εγκαταστήσεις και δε λειτουργεί; -
Λειτουργεί αλλά όταν μου.ερχεται εισερχόμενη κλήση ανοίγει ο default και επίσης στην δεύτερη sim δεν έχω αναγνώριση κλήσης και υπέθεσα ότι ίσως φταίει ο callerΧΡΗΣΤΟΣ
-
Καλησπερα στο mi 9 se υπάρχει ένα bug στον κατάλογο ότι δεν μπορείς να αφήσεις κενό μεταξύ όνομα και επίθετο. Και ένα δεύτερο ότι μερικές φορές όταν πας να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο κάνεις διπλό χτύπημα στην οθόνη για να ξεκλειδώσει η πατάς το power button για να ενεργοποιηθεί η οθόνη και να το ξεκλειδώσεις αυτό δεν γίνεται μένει μαύρη η οθόνη.(το always display on το έχω απενεργοποιημένο) ξεκολλάει μετά από δύο λεπτά μόνο του.το πρώτο δεν είναι τόσο σημαντικό αλλά το δεύτερο θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω??
-
Ο/H Hristos Psih έγραψε:
Λειτουργεί αλλά όταν μου.ερχεται εισερχόμενη κλήση ανοίγει ο default
Για δοκίμασε έτσι... -
Τρέχουσα ενημέρωση (08/08/2020 17:55)
Aπό εδώ και πέρα θα γίνεται διανομή μόνο σε νέες MIUI 12 Stable ROMs.
Είναι έτοιμες οι νέες ΜΙUI 12 Stable XTRV ROM για τις παρακάτω συσκευές.
HMK30Pro_V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10 (Lmi)
MIMix3_V12.0.1.0.QEECNXM_v12-10 (Perseus)
MIMix2S_V12.0.1.0.QDGCNXM_v12-10 (Polaris)
HM6Pro_V12.0.1.0.PDICNXM_v12-9 (Sakura)
HMS2_V12.0.4.0.PEFCNXM_v12-9 (Ysl) -
@Gorbilos1986
Αποθήκευσε την επαφή χωρίς κενό και μετά κάνε επεξεργασία και βάλε τα κενά , υπήρχε και στη dev αλλά από τη προηγούμενη dev rom το έφτιαξαν , σε stable υπομονή μέχρι την επόμενη.. -
Και με το ξεκλείδωμα;;;
-
-
-
@nutrialex
Μόνο σε miui 11 υπάρχει Ρομ για το monet , προς το παρόν τουλάχιστον ..
Έχουμε κι ένα twrp , δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα , θεωρώ ότι δουλεύει σωστά όμως .. -
Να αναφέρω πως στο Mi10 με την 12.0.7 η κάμερα λειτουργεί κανονικά πάλι όπως και το Viber (διορθώθηκαν τα συγκεκριμένα προβλήματα που υπήρχαν στην 12.0.4)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0