πολυ βοηθησες φιλε μου!! ευχαριστώ πολυ!!
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Όταν κανω γενικό clear cache, και βγαίνω από κι και προσπαθώ να ανοίξω ενα πρόγραμμα εκεί σβήνουν τα φώτα Lol
Έχω Adguard mod apk, θα το βγάλω να δω μήπως φταίει αυτό, λέμε τώρα.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk -
Μου το χει κάνει τουλάχιστον 4-5 φορές στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά τώρα με έχει ανησυχήσει. δεν είναι πολύ φορτωμένο έχει τουλάχιστον 70 GB ελεύθερο χώρο
Τώρα έχω απενεργοποιήσει το find device και βλέπω αν θα το ξανακάνει
Ευχαριστώ.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk -
Παιδια μια ερωτηση... καλο ειναι να κανουμε μικρες και πολλες φορτισεις, δηλαδη οταν φτανει π.χ. στο 20% και να το φορτιζουμε εως το 80-90%, ή απο το 20% μεχρι το 100%?
-
Ότι αγαπάς.
Πρώτα θα.το σπάσεις και μετά θα σου χαλάσει η μπαταρία...
Μη το αφήνεις μονο όλο το βράδυ στο ρεύμα. -
Redmi note 5 (whyred) δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 15%-20%, φορτίζει συνήθως μέχρι το 90%-100% (το αφήνω βράδυ πολλές φορές...κακός όμως)...με flash κάθε εβδομάδα νέας ρομ και ακόμα κρατάει με αρκετή χρήση μία ημέρα
-
Ο/H zottoli έγραψε:
καλο ειναι να κανουμε μικρες και πολλες φορτισεις
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Απλα το αναφερω, για τον λογο οτι μην τυχον φθαρθει η μπαταρια, απο της μικρες, και πολλες, φορτισεις κατα καιρο.
-
Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη !!!!! Να ρωτησω, Αν εχουμε Ροοτ Υπαρχει καποιο προγρμμα Που το κρυβουμε ???για να μην το βλεπουν καποιες Εφαρμογες???
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη !!!!! Να ρωτησω, Αν εχουμε Ροοτ Υπαρχει καποιο προγρμμα Που το κρυβουμε ???για να μην το βλεπουν καποιες Εφαρμογες???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες