RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
-
-
Μάλλον δεν παρακολουθείς καθόλου το φόρουμ... Έχει βουίξει ο τόπος. Οι μανησιες ευρωπαϊκές ρομ δεν έχουν ηχογράφηση λόγο προσωπικών δεδομένων.. Μόνο οι custom rom διαθέτουν ηχογράφηση λοιπόν...Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Έβαλα φωτογραφίαΟ/H intheend έγραψε:
με ποια ρομ είσαι?Ο/H vitriolis2003 έγραψε:

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τώρα το πήρα στο mi 9 ήμουν από την αρχή με xtrv. Τώρα αν παρακολουθώ το Forum άστο....Ο/H Souits έγραψε:
Μάλλον δεν παρακολουθείς καθόλου το φόρουμ... Έχει βουίξει ο τόπος. Οι μανησιες ευρωπαϊκές ρομ δεν έχουν ηχογράφηση λόγο προσωπικών δεδομένων.. Μόνο οι custom rom διαθέτουν ηχογράφηση λοιπόν...Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το εκανα Αλλα μου πεταει στην Εφαρμογη Mc donald ( ενα Root Check failed), και οτι η συσκευη ειναι Ρουτ και να την Κανω Ανρουτ και απεγκατστησω και οποιο αλλο App χρησιμοπειω για το Ρουτ.Ο/H intheend έγραψε:
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Υπάρχει στο μενού του magisk manager η επιλογή του hide , όπου εκεί υποδεικνύει ποια apps θες να είναι κρυμμένα. Λειτουργεί μια χαρά , όμως στην δική μου περίπτωση αστόχησε να κρύψει την εταιρική πύλη της microsoft με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάω σε απεγκατάσταση μιας και δεν με άφηνε να μπω στα προγράμματα της δουλειάς μου .Ο/H c3250nik έγραψε:
Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη !!!!! Να ρωτησω, Αν εχουμε Ροοτ Υπαρχει καποιο προγρμμα Που το κρυβουμε ???για να μην το βλεπουν καποιες Εφαρμογες???
-
Πως μπορώ όταν κάνω κλήση να επιλέγω από ποια κάρτα sim θα γίνει η κλήση;;;
Κρατάς πατημένο το νούμερο που θέλεις να πάρεις και σου βγάζει ένα μενού και διαλεγεις...
-
Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Πως μπορώ όταν κάνω κλήση να επιλέγω από ποια κάρτα sim θα γίνει η κλήση;;;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το κάνει γι αυτό ρώτησα, στο mi 9 που είχα έτσι γινόταν. Δεν μπορώ να το βρω με τίποταΟ/H amavroudis έγραψε:
Κρατάς πατημένο το νούμερο που θέλεις να πάρεις και σου βγάζει ένα μενού και διαλεγεις...
Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση... καθως πηγα σε ενα καταστημα Τραπεζας, να κανω μια πληρωμη της ΔΕΗ σε μηχανημα του καταστηματος, μετα απο λιγο, ειδα οτι το NFC ηταν ενεργοποιημενο, χωρις να το ανοιξω, το μονο που ειχα κανει βεβαια, ητανε να ανοιξω το Wi-Fi μεσω gigabyte, οταν περιμενα στην αναμονη, για να μπω απλα στα Social Media. Ξερει κανεις γιατι το κανει ενεργοποιηση μονο του το NFC?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες