Χμμ το σκέφτηκα μήπως κάτι ξέχασα λες να ξέχασα στην πρώτη εγκατάσταση δλδ της 12 να πατήσω και format data ε; ... Τώρα πχ την τελευταία 12 που έχει βγάλει ενημέρωση ότι υπάρχει, δεν την κάνω γιατί βαριέμαι ολο αυτό... Αν την κατεβάσω από τον updater και κάνει την εγκατάσταση από το τουρπ να του τραβήξω wipe τα cashe και format data μπας και στρώσει;
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Backup ή συγχρονισμό
TWRP > WIPE > FORMAT DATA > επιστροφή στην αρχική του TWRP > REBOOT > RECOVERY
Αντιγραφή εκ νέου την ρομ στο κινητό > install -
Θα το δοκιμάσω σε λίγο ευχαριστώ πολύ
-
Μπορείς και να μην κάνεις όλο αυτό κατεβάζεις την ρομ με ένα downloader μετά μπαίνεις από reboot to recovery και κάνεις κανονικα την εγκατάσταση, το ποιο πάνω που γράφεις μου το κάνει και εμένα παρόλο που έιχα κάνει format data και όλα τα σχετικά και βρήκα αυτή τη λύση σχεδόν το ίδιο είναι η διαδικασία, αν έχεις κάνει μια φορά format data δεν χρειάζεται ξανά από μετάβαση πχ miui 11 σε miui 12.
-
Ρε Παιδια Πως Περνουμε απο το αντιγραφο ασφαλεις που κανει η Miui Τον Λογαριασμο μας στο Συννεφο ,Μεσον Web Αν γινετε Τα WiFi Settingsi , Για να τα επαναφερουμε Σωστα? Γιατι δεν τα εχει περασει ολα, Η μεταξυ του RedMi Note 4X & Του Mi9T Pro που εχω?
-
Θέλεις να επαναφέρεις αντίγραφο από το Mi Cloud. Συνδέσου με το Mi Account στο νέο τηλέφωνο και κάνε συγχρονισμό.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Θέλεις να επαναφέρεις αντίγραφο από το Mi Cloud. Συνδέσου με το Mi Account στο νέο τηλέφωνο και κάνε συγχρονισμό.
-
Καλησπέρα σε όλους. Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Αυτό που κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση που κάνει , register την κάρτα sim μπορούμε να το κάνουμε disable με κάποιο τρόπο; Πιάνεται η ψυχή μου κάθε φορά λέω κάτι δε θα πάει καλά και θα μείνουμε από τηλέφωνο!! Επίσης αν για παράδειγμα θες να αλλάξεις sim (με το ίδιο νούμερο) τι πρέπει να κάνεις; Δε θα τη δει σα διαφορετική;
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk -
Τι κάνει register;
Κάθε φορά κιόλας;
Στο mi account περνάει μια φορά στην αρχή το νερό και το συνδδει. Μια φορά μόνο όμως.
Εσύ σε το αναφέρεσαι; -
Ναι έχεις δίκιο όχι activation. Registration κάνει. Αυτό μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε; Με τρομάζει λίγο!!
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk -
Μια φορά γίνεται μόνο. Στην αρχή που συνδέεις το Mi Account με τη συσκευή.
Μετά δε το κάνει πιο.
Αν γίνει βέβαια τη πρώτη φορά. Αν δε γίνει απλά προσπαθεί συνεχόμενα... -
Δηλαδή εμένα που το κάνει σε κάθε restart έχει πρόβλημα; Μπορούμε κάπως να το απενεργοποιήσουμε; Πάντως όταν πηγαίνω στο mi account στις ρυθμίσεις δε μου βγάζει κανένα πρόβλημα
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες