Αδέρφια, όταν επιλέγουμε Backup στο TWRP, τι επιλογές κλικάρουμε, ώστε να μη χάσουμε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους?
[Miui 11 9.10.31] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 21 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Από mi 8 όλα καλά ευχαριστούμε πολύ.
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Αδέρφια, όταν επιλέγουμε Backup στο TWRP, τι επιλογές κλικάρουμε, ώστε να μη χάσουμε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους?
φυσικά καλό είναι να πάρεις όσα partitions έχουν "μέγεθος" -
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
@xnikos επειδή θα αλλάξουμε έκδοση Android, το "System" το κλικάρουμε?
πρόσεξε: η επαναφορά του data έχει νόημα μέσα στην ίδια έκδοση όπου και το πήραμε
δεν είναι λογική titanium...
αν εννοείς να το πάρεις με την 10 και να το φλασάρεις στην 11, είναι απλά λάθος -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Στο Raphael ολα καλα με factory reset. Να ρωτησω dolby atmos για το k20 pro?
[Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές
-
Ο/H sso έγραψε:
Στο mix 2s μετά την αναβάομιση μόλις μπουτάρει πετάει μήνυμα ότι η Εφαρμογή Εργαλεία διακόπτεται και δεν βγαίνει από εκέι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!!
-
-
-
Ο/H Vitriolis έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Στο mix 2s μετά την αναβάομιση μόλις μπουτάρει πετάει μήνυμα ότι η Εφαρμογή Εργαλεία διακόπτεται και δεν βγαίνει από εκέι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!!
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Σε mi mix 2 προχωράμε άφοβα; Το λέω γιατί θα είναι δύσκολο να πάω σε factory reset σήμερα..
Edit :
Τελικά την έβαλα. Όλα δείχνουν οκ. Κάτι καινούριο είναι ότι μου βγάζει σε όλες τις οθόνες το search. Πως το βγάζω;
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Σε mi mix 2 προχωράμε άφοβα; Το λέω γιατί θα είναι δύσκολο να πάω σε factory reset σήμερα..
Edit :
Τελικά την έβαλα. Όλα δείχνουν οκ. Κάτι καινούριο είναι ότι μου βγάζει σε όλες τις οθόνες το search. Πως το βγάζω;
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρυθμίσεις > Αρχική Οθόνη > Search bar
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0