Αδέρφια, όταν επιλέγουμε Backup στο TWRP, τι επιλογές κλικάρουμε, ώστε να μη χάσουμε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους?									

[Miui 11 9.10.31] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 21 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
- 

- 
			Από mi 8 όλα καλά ευχαριστούμε πολύ.
- 

οι εφαρμογές σου και οι ρυθμίσεις τους είναι στο "data"Ο/H VAG-ZAG έγραψε:Αδέρφια, όταν επιλέγουμε Backup στο TWRP, τι επιλογές κλικάρουμε, ώστε να μη χάσουμε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους?

φυσικά καλό είναι να πάρεις όσα partitions έχουν "μέγεθος"
- 

- 

τι εννοείς θα αλλάξουμε έκδοση Android???Ο/H VAG-ZAG έγραψε:@xnikos επειδή θα αλλάξουμε έκδοση Android, το "System" το κλικάρουμε?

πρόσεξε: η επαναφορά του data έχει νόημα μέσα στην ίδια έκδοση όπου και το πήραμε
 δεν είναι λογική titanium...
 αν εννοείς να το πάρεις με την 10 και να το φλασάρεις στην 11, είναι απλά λάθος
- 

δεν λειτουργει το dolby red σε android 10;; το περασα αλλα δεν ανοιγει καν σε mi9 t pro με xtrv του φορουμ.Ο/H amavroudis έγραψε:
 Σαν magisk module θα τα βάλεις.Δες.εδωΟ/H darkmaster9077 έγραψε:Στο Raphael ολα καλα με factory reset. Να ρωτησω dolby atmos για το k20 pro?

[Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές

- 

Αυτο το προβλημα το εχω κι εγω σε mi9 . εκανα επανεκινηση τιποτα .εβαλα ποιο παλια rom τιποτα.Μπαινει στο twrp .δεν βλεπει καμια rom .Τι κανω τωρα ; Βοηθεια παιδια εχω μεινει χωρις τηλεφωνο . Ουτε το pc τπ βλεπει.Ο/H sso έγραψε:Στο mix 2s μετά την αναβάομιση μόλις μπουτάρει πετάει μήνυμα ότι η Εφαρμογή Εργαλεία διακόπτεται και δεν βγαίνει από εκέι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!!

- 

- 

- 

Τι πρόβλημα που αναφέρω εγώ δημιουργήθηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση. Και όπως έγραψε ο @MIUI_ART θέλει factory reset και φλασάρισμα πάλι την Ρομ. Τώρα θα πρέπει να έχουν βγει οι διορθωμένες Ρομ. Εγώ φλάσαρα από πάνω την eu, για να αποφύγω το fr. Εσύ κάτι άλλο λες....Ο/H Vitriolis έγραψε:
 Αυτο το προβλημα το εχω κι εγω σε mi9 . εκανα επανεκινηση τιποτα .εβαλα ποιο παλια rom τιποτα.Μπαινει στο twrp .δεν βλεπει καμια rom .Τι κανω τωρα ; Βοηθεια παιδια εχω μεινει χωρις τηλεφωνο . Ουτε το pc τπ βλεπει.Ο/H sso έγραψε:Στο mix 2s μετά την αναβάομιση μόλις μπουτάρει πετάει μήνυμα ότι η Εφαρμογή Εργαλεία διακόπτεται και δεν βγαίνει από εκέι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!!

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

- 
			Σε mi mix 2 προχωράμε άφοβα; Το λέω γιατί θα είναι δύσκολο να πάω σε factory reset σήμερα..

Edit :
 Τελικά την έβαλα. Όλα δείχνουν οκ. Κάτι καινούριο είναι ότι μου βγάζει σε όλες τις οθόνες το search. Πως το βγάζω;

Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
			Ο/H ovelix11 έγραψε:Σε mi mix 2 προχωράμε άφοβα; Το λέω γιατί θα είναι δύσκολο να πάω σε factory reset σήμερα..

Edit :
 Τελικά την έβαλα. Όλα δείχνουν οκ. Κάτι καινούριο είναι ότι μου βγάζει σε όλες τις οθόνες το search. Πως το βγάζω;

Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρυθμίσεις > Αρχική Οθόνη > Search bar

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0