62 amazfit gts Σεπ 11th 2021, 9:08pm Παιδιά καλησπέρα, μετά από πτώση δεν μου ανοίγει το ρολόι κάνει επανεκκίνηση στο λογότυπο υπάρχει κάποια λύση για αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
63 Σεπ 12th 2021, 5:56pm Ο/H splus έγραψε: Παιδιά καλησπέρα, μετά από πτώση δεν μου ανοίγει το ρολόι κάνει επανεκκίνηση στο λογότυπο υπάρχει κάποια λύση για αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μήπως κατά την πτώση έχει χτυπήσει το πλήκτρο Power (το πάνω πλήκτρο) και έχει μείνει κολλημένο με αποτέλεσμα να σου κάνει συνεχώς επανεκκίνηση ? Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
64 RE: Σεπ 12th 2021, 6:02pm Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ο/H splus έγραψε: Παιδιά καλησπέρα, μετά από πτώση δεν μου ανοίγει το ρολόι κάνει επανεκκίνηση στο λογότυπο υπάρχει κάποια λύση για αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μήπως κατά την πτώση έχει χτυπήσει το πλήκτρο Power (το πάνω πλήκτρο) και έχει μείνει κολλημένο με αποτέλεσμα να σου κάνει συνεχώς επανεκκίνηση ? Όχι το κουμπί του power δουλεύει κανονικά γιατί αν το κρατήσω πατημένο απενεργοποιείται οπότε δεν έχει κολλήσει. Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
65 RE: RE: Σεπ 12th 2021, 6:04pm Ο/H splus έγραψε: Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ο/H splus έγραψε: Παιδιά καλησπέρα, μετά από πτώση δεν μου ανοίγει το ρολόι κάνει επανεκκίνηση στο λογότυπο υπάρχει κάποια λύση για αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μήπως κατά την πτώση έχει χτυπήσει το πλήκτρο Power (το πάνω πλήκτρο) και έχει μείνει κολλημένο με αποτέλεσμα να σου κάνει συνεχώς επανεκκίνηση ? Όχι το κουμπί του power δουλεύει κανονικά γιατί αν το κρατήσω πατημένο απενεργοποιείται οπότε δεν έχει κολλήσει. Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αλλά τι εννοείς γιατί τώρα το είδα τι εννοείς πάνω πλήκτρο; ένα πλήκτρο δεν έχει το ρολόι Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
66 Σεπ 12th 2021, 8:45pm Ο/H splus έγραψε: αλλά τι εννοείς γιατί τώρα το είδα τι εννοείς πάνω πλήκτρο; ένα πλήκτρο δεν έχει το ρολόι To μπέρδεψα με το GTR Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
67 Μαρ 31st 2024, 11:56am Καλημερα.Ψαχνω φορτιστη για το συγκεκριμενο ρολοι και δεν μπορω να βρω καποιον.Εχω παρει ηδη δυο και δεν κανουν για χιλιοστα.Αν μπορει να βοηθησει καποιος θα ημυον ευγνωμων.