Και νέο update παμε γερά

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι μαζί με gps update. Δεν βλέπω να άλλαξε κάτι λίγο που το έψαξα.Ο/H scorpio3 έγραψε:
σου ήρθε αναβάθμιση?Ο/H kostis60 έγραψε:
firmware update 0.0.8.37
Πως το έλυσα εγώ. Στο κινητό έχω την γλώσσα στα αγγλικά. Και εμένα στην αρχή μου εμφάνιζε τα ελληνικά γράμματα με τόνο με "?" .Ο/H jtrig έγραψε:
Παιδιά γειά σας κι από μένα. Είμαι κι εγώ κάτοχος του Amazfit GTS. είμαιπολύ ικανοποιημένος.
Ήθελα απλά να ρωτήσω εαν έχετε κάνει κάτι extra για να εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες γιατί εμένα όπου ελληνιοί χαρακτήρες τους αντικαθιστά με '?'.
Τρέχω το τελευταίο firmware και την τελευταία έκδοση του app σε android.
Ευχαριστώ!
Κωστή δούλεψε μια χαρά. Να κάτι που δεν έχει ειπωθεί τουλάχιστον σε αυτό το topic.Ο/H kostis60 έγραψε:
Πως το έλυσα εγώ. Στο κινητό έχω την γλώσσα στα αγγλικά. Και εμένα στην αρχή μου εμφάνιζε τα ελληνικά γράμματα με τόνο με "?" .Πηγή στις ρυθμίσεις και άλλαξα τη γλώσσα του κινητού στα ελληνικά. Μετά από αυτό και η εφαρμογή AMAZFIT app άλλαξε στα ελληνικά.Ο/H jtrig έγραψε:
Παιδιά γειά σας κι από μένα. Είμαι κι εγώ κάτοχος του Amazfit GTS. είμαιπολύ ικανοποιημένος.
Ήθελα απλά να ρωτήσω εαν έχετε κάνει κάτι extra για να εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες γιατί εμένα όπου ελληνιοί χαρακτήρες τους αντικαθιστά με '?'.
Τρέχω το τελευταίο firmware και την τελευταία έκδοση του app σε android.
Ευχαριστώ!
Μe τον πρώτο συγχρονισμό με το GTS πέρασε τα ελληνικά font στο ρολόι. Μετά άλλαξα πάλι τη γλώσσα στα αγγλικά.
Και σε update σε firmware που πήρε το GTS μετά όλα καλά.