ΟΚ, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
amazfit gts
-
-
Παραλαβή ωραίας θήκης σιλικόνης... προστατεύει τέλεια
-
νεα ενημέρωση..
-
Καλησπερα μαλλον σε λιγες μερες θα το εχω και εγω στην κατοχη μου μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.
Εχω το miband 4 με την εφαρμογη εδω του forum magical αν ανοιξω την εφαρμογη και παω να προσθεσω συσκευη με εμφανιζει μονο amazfit verge lite και amazfin Bip/lite
Οποτε σε αυτην την εφαρμογη δεν μπορω να προσθεσω και το gts ?
Eβαλα δοκιμαστηκα την εφαρμογη amazfit αλλα μου αλλαζει τα firmware στο band. -
Ο/H kostasff έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Υποψήφιος κάτοχος κι εγώ......
Έχω μπερδευτεί με τα ελληνικά. Εδώ διαβάζω πως έχει κανονικά (και αναγνώριση κλήσεων). Αλλού διαβάζω πως δεν έχει. Τι παίζει τελικά? Έχει ή θέλει "πλάγιο" τρόπο?
Επίσης να ρωτήσω για το μέγεθος. Πόσο μεγαλύτερο από το bip είναι?
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά καλημέρα!
Αγόρασα χθες το gts, έκανε τα updates του, είναι στο 8.90 τώρα, αλλά Ελληνικούς χαρακτήρες δεν αναγνωρίζει στην κλήση. Βγάζει ??????
Η σύνδεση έχει γίνει με ένα Huawei P20!
Έχετε κάποια ιδέα? -
Φυσικά και βγάζει, μονο το μενού είναι στα αγγλικά. Όλα τα notifications ελληνικα
Σύνδεση με iPhoneΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Ο/H tpsathas έγραψε:
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Πφφφφφφφφ! Κανείς καμιά λύση; -
Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα απο σημερα στο gts, ενω μεχρι σημερα το πρωι καποια στιγμη και οσο καιρο το εχω στις ρυθμισεις του amazfit για τον καιρο ειχα ενεργοποιημενο την αυτοματη ευρεση της περιοχης και κανονικα εβρισκε την περιοχη μου αλλα τωρα ενω την βρισκει μου βγαζει στο gts update weather, και χειροκινητα να την βαλω την περιοχη το ιδιο κανει ενω αν βαλω αλλη περιοχη αθηνα ας πουμε ή γυρω περιοχες ο καιρος φτιαχνει και αν το ξαναγυρισω στο αυτοματη ευρεση τοποθεσιας παλι βρισκει την περιοχη και κανει το ιδιο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Πληροφοριακα επειδη το κινητο μου ειναι xiaomi ο καιρος στην εφαρμογη του miui δουλευει κανονικα με την περιοχη μου.Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad
-
Καλησπέρα. Υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί να κλειδώνει αυτόματα η οθόνη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Όπως γίνεται περίπου με τα κινητά? Έχω βρει να το κλειδώνω χειροκίνητα αλλά θα ήθελα να γίνετε αυτόματα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0