Μια χαρά είναι.Ο/H vasilisMi9lite έγραψε:
εχε περασει καποιος την MIUI V11.0.1.0.QFCEUXM Σταθερη2.3G να μας πει εντυπωσεις?
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
υπάρχει διαθέσιμο λίνκ , διότι από το κινητό κολλάει και τι βήματα πρέπει να προσέξω
-
Έχει κάνει κανείς ενημέρωση σε magisk 20.4 να μας πεί αν είναι όλα εντάξει?
-
Ο/H tan έγραψε:
Έχει κάνει κανείς ενημέρωση σε magisk 20.4 να μας πεί αν είναι όλα εντάξει?
From my MI 9 Lite Via Tapatalk -
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
-
Ο/H topmar έγραψε:
Ευχαριστώ -
Παιδιά επειδή παρακολουθώ στο telegram συζητήσεις για την συσκευή μας,λένε ότι η google θα τσεκάρει τις συσκευές με ξεκλείδωτο bootloader και το magisk δεν θα περνάει τον έλεγχο στο safenet check με αποτέλεσμα να μην δουλευουν κάποιες εφαρμογές τραπεζών,neflix,google pay κτλ.Θέλω να μάθω άν επηρεάζει και εμάς αυτό
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Εκεί δεν έχει κάτι για να την εμφανίσω ξανά την ενημέρωση....
Mi 9 Lite via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H tan έγραψε:
Παιδιά επειδή παρακολουθώ στο telegram συζητήσεις για την συσκευή μας,λένε ότι η google θα τσεκάρει τις συσκευές με ξεκλείδωτο bootloader και το magisk δεν θα περνάει τον έλεγχο στο safenet check με αποτέλεσμα να μην δουλευουν κάποιες εφαρμογές τραπεζών,neflix,google pay κτλ.Θέλω να μάθω άν επηρεάζει και εμάς αυτό
-
Ο/H tan έγραψε:
Ο/H tan έγραψε:
Προς το παρών περνάει το safetynet Αναμένουμε να δούμε πως θα πάει.
From my MI 9 Lite Via Tapatalk -
Ο/H topmar έγραψε:
Mi 9 Lite via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0