ψάχνω εκεί μέσα, αλλα δεν...Ο/H amavroudis έγραψε:
ενεργοποίησε τις επιλογές μέσα στις επιλογές των προγραμματιστών (dev options).Ο/H nik68 έγραψε:
Στην τελευταία XTRV Stable που πέρασα βλέπω ότι δεν υπάρχoυν στο power button τα reboot to recovery, to fastboot κλπ.
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Extended power menu.
-
-
Ο/H nik68 έγραψε:
Στην τελευταία XTRV Stable που πέρασα βλέπω ότι δεν υπάρχoυν στο power button τα reboot to recovery, to fastboot κλπ. Μόνο τα 4 μαμά...
Ισχύει ή κάτι δεν πήγε καλά?
Άκυρο ΟΚ -
Αν το έχεις κάνει το extended menu πάλι 4 θα σου βγάλει...αλλά αν πατήσεις επανεκκίνηση τότε θα δεις και τα υπόλοιπαΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Όσο αφορά την gcam. Χρησιμοποιήστε αυτή που έχω βάλει στο αρχικό ποστ hyoercam μαζί όμως με το xml αλλιώς δεν θα είναι λειτουργική (έχει bug το night sight).
Το extended power το ενεργοποιείτε μέσω του devoper option και όπως είπαν πιο πάνω θα τ δείτε μόνο όταν πατήσετε reboot θα βγάλει και άλλες 2 επιλογές τότε.
Όσο αφορά την μετάβαση από xtrv Dev σε stable πρέπει να κάνετε format data όπως και όταν αλλάζετε εκδόσεις android πχ από 9 σε 10.αν δεν κάνετε format data ίσως έχετε διάφορα bugs ίσως τπτ.ειναι ένα περιττο ρίσκο.οποτε format data όταν κάνετε τετοιες μεταβάσεις.παντοτε backup.
Μην κάνετε backup και περνάτε άλλη ρομ και κάνετε επαναφορά του backup .υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για bugs .αν έχετε πλήρη backup (system data boot κτλ) τότε κάνετε wipe system data data cache και επαναφορά .
Επαναφορά data μόνο στην ίδια ρομ.αλλιως bugs στις εφαρμογές.
Όσο αφορά γενικά για gcam.η καλύτερη μέχρι στιγμής είναι η hyoercam .είναι η μονη λειτουργική με τόσες ρυθμίσεις.δυστυχως δεν έχει πλήρη υποστήριξη το api2 οπότε όλες οι Ron ως στιγμής έχουν τα ίδια προβλήματα σε gcam
σημερα η ξένη κοινότητα στο telegram μάζεψε λεφτά και αγοραστηκε το κινητό από αναγνωρισμένο Dev.απι εβδομάδα θα βγουν και οι πρώτες aosp όπως επίσης κάποια fix που πιστεύουμε ότι θα λύσουν τα προβλήματα με την gcam
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk -
Καλησπέρα, μια επιθυμία…
Όλα καλά κι όλα ωραία με την XTRV και τα Dialer/Contacts/Μessages του MIUI, που τα συνηθίσαμε χρόνια τώρα.
Ένα πράγμα όμως που θα το ήθελα πολύ και το είχε ο Dialer της Google (μόνο αυτό) αφορά τις δύο sim.
Επέλεγες μία φορά με ποια από τις sim θα καλέσεις έναν αριθμό και το ξέχναγες.
Το τηλ. καλούσε αυτόματα τον συγκεκριμένο αριθμό (με την επιλεγμένη sim) χωρίς να σε ρωτάει να επιλέξεις κάθε φορά… (Δουλειά – προσωπικά).
Θα μπορέσει να γίνει αυτό και στο MIUI? -
Υπάρχει και λέγεται remember sim preferences.
Θα το βρεις στα call settings, sim cards and mobile networks.
Είναι στις τελευταίες dev roms. Φαντάζομαι θα επεκταθεί και σε άλλες... -
Καλησπέρα και πάλι.
Τελικά πήρα την απόφαση να πάω από xtrv Dev σε stable και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στο root με magisk. Ενώ γίνεται εγκατάσταση το τεστάρω αν είναι με το root checker και δεν είναι. Επίσης μου βγάζει ότι ''Απορρίφθηκαν τα δικαιώματα υπερχρήστη root checker'' στην οθόνη.
Έκανα απεγκατάσταση το Magisk και πήγα να βάλω ένα παλιότερο. Μου βγάζει το παρακάτω. Καμιά βοήθεια;; Ευχαριστώ
-
Έχεις πάει σε πάρα πολύ παλιό για αυτό.δοκιμασε μια το 19.4(κάτι τέτοιο τεσπά την έκδοση πριν την 20) και πες μου.κανε unistall reboot σε system reboot twrp και φλασαρετο...σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί το εικονίδιο του magisk manager κατέβασε το apk από το xda thread του magisk και κάντο install.και άνοιξε την εφαρμογή.τοτε δοκίμασε να ανοίξει μια εφαρμογή που ζητάει root να δεις αν σ πετάξει το αντίστοιχο pop up μηνυμα
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είναι στις τελευταίες dev roms. Φαντάζομαι θα επεκταθεί και σε άλλες...
-
Ο/H kwstpap έγραψε:
Έχεις πάει σε πάρα πολύ παλιό για αυτό.δοκιμασε μια το 19.4(κάτι τέτοιο τεσπά την έκδοση πριν την 20) και πες μου.κανε unistall reboot σε system reboot twrp και φλασαρετο...σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί το εικονίδιο του magisk manager κατέβασε το apk από το xda thread του magisk και κάντο install.και άνοιξε την εφαρμογή.τοτε δοκίμασε να ανοίξει μια εφαρμογή που ζητάει root να δεις αν σ πετάξει το αντίστοιχο pop up μηνυμα
Sent from my MI CC 9 using Tapatal
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0