Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Έκανες εγκατάσταση τη rom που είχες όταν πήρες το αντίγραφο, πριν να το επαναφέρεις;
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αν κάποιοι είστε με miuimix μην flasharete RevOs...παρατηρήθηκαν hard brick και δεν μπαίνει ούτε σε fastboot.
Γενικά προσοχή.μπορει να μην οφείλετε στην μετάβαση από Miuimix σε RevOs αλλά και από άλλες rom σε RevOs. προσωρινα αποφεύγετε το την τελευταία έκδοση RevOs μέχρι να βρεθεί λυση
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk -
Δε μου δουλεύει το "cast" υπάρχει κάποια λύση?
-
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά εύχομαι με υγεία σε όλους σας και τις οικογένειές σας.
Είναι το πρώτο μου post και έχω μερικές απορίες, που θα τις βάλω μαζεμένες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον ασχοληθεί.
1. Έκανα αίτημα μέσω του Mi account για ξεκλείδωμα του bootloader και μου έδωσε 168 ώρες. Υπάρχει άλλη διαδικασία ή θα χρειαστεί να περιμένω;
2. Μετά το ξεκλείδωμα, ακολουθεί η εγκατάσταση TWRP. Υπάρχει κάποια έκδοση που έχετε χρησιμοποιήσει και συνιστάτε εδώ στο forum;
3. Θέλω να δοκιμάσω στη συσκευή Android one. Υπάρχει κάποια σχετική rom που έχει αναπτύξει η κοινότητα. Αν όχι, ποια είναι η καλύτερη custom ROM που έχετε δοκιμάσει;
4. Και τελευταίο... Ποια gcam ταιριάζει καλύτερα στη συσκευή μας; Υπάρχει link για το apk και τις ρυθμίσεις που προτιμάτε;
Ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά!Mi 9 lite
Miui 12 - 20.7.23 beta -
1. Πρέπει να περιμένεις.
2. Με το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο νήμα
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
3. Ψάξε στο xda.
4. Δες εδώ στο νήμα
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών -
-
Android one και γενικά aosp δεν υπάρχουν ακόμα.μονο miui based σαν αυτή της κοινότητας εδώ.
Για το bootloader πρέπει να περιμένεις δεν υπάρχει άλλος τρόπος
Twrp gcam ρυθμίσεις κτλ δες όπως είπαν το πρώτο ποστ.
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk -
Καλημερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους με υγεια πανω απ'ολα!
πρωτο ποστ εδω...κατοχος εδω και μια εβδομαδα και πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα μπορω να πω.Μολις το ανοιξα πηρε αναβαθμιση στην 11.3.4.0 global stable(PFCEUXM) και ακολουθως το εστησα σιγα σιγα κανοντας και το αιτημα για ξεκλειδωμα.Απο σημερα μπορω να ξεκλειδωσω λοιπον.Η απορια μου ειναι ,αν αφου ξεκλειδωσω,μπορω να περασω την twrp με τον αυτοματοποιημενο τροπο και να κανω root με το magisk για περασμα adaway.Δεν θελω να φλασαρω αλλη ρομ για την ωρα,ειμαι ικανοποιημενος με την global.Αυτη ειναι μια απορια , και η δευτερη αν μπορω να βρω καπου τον mi dialer της xiaomi και να τον φλασαρω 'η το apk του.
ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια που δινετε με τους αναλυτικους οδηγους/οδηγιες, και τα ετοιμα αρχεια μου μας κανουν τη διαδικασια πολυ πιο ευκολη. -
MIUI Contacts and dialer 10.4.4.0 APK Download by Xiaomi Inc - APKMirror
Μπορεί να μην δουλέψει όμως....δοκιμάζεις -
ευχαριστω.κατεβασα και την πιο προσφατη εκδοση του δεκεμβριου και βλεπουμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0