Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Καλησπέρα κι από μένα και χρόνια πολλά.
Ξέρει κανείς τι γίνεται με το face unlock? Έχω αλλάξει region σε Σιγκαπούρη, σε Ινδία και κανά δυό άλλα, αλλά συνεχίζει να μη λειτουργεί.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ. -
Είναι μια λειτουργία που θα σου πρότεινα να μη τη χρησιμοποιείς. Σε σχεδόν όλα τα κινητά είναι απίστευτα μη ασφαλής.
Παρόλαυτα, που κολλάει η λειτουργία της; Παίρνεις κάποιο σφάλμα; -
Ενώ ενεργοποιώ τη συγκεκριμένη λειτουργία, αυτή δεν λειτουργεί. Δεν παίρνω κάποιο μύνημα.
-
Πέρασες το δικό σου face μέσα στις ρυθμίσεις ώστε να σε αναγνωρίζει;
-
Ναι, κάνω κανονικά τη διαδικασία, μου βγάζει ένα κύκλο που έχει μέσα το πρόσωπό μου, στη συνέχεια δείχνει ένα πράσινο τσεκ μέσα στον κύκλο και πατάω ολοκλήρωση. Μετά το κλείνω αλλά δεν αναγνωρίζει το πρόσωπο.
-
-
Ο/H ktzir έγραψε:
Ξέρει κανείς τι γίνεται με το face unlock? Έχω αλλάξει region σε Σιγκαπούρη, σε Ινδία και κανά δυό άλλα, αλλά συνεχίζει να μη λειτουργεί.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
Μετά την ρύθμιση του face unlock πήγαινε στην καρτέλα ''always-on display και οθόνη κλειδώματος'' και ενεργοποίησε το ''Ανασηκώστε για ενεργοποίηση'' -
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Ο/H ktzir έγραψε:
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
Μετά την ρύθμιση του face unlock πήγαινε στην καρτέλα ''always-on display και οθόνη κλειδώματος'' και ενεργοποίησε το ''Ανασηκώστε για ενεργοποίηση''
Έκανα και τη ρύθμιση στο always on display και ανοίγει όταν το σηκώσω χωρίς όμως να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο.
-
-
Λύθηκε το πρόβλημα!!!
Όπως είπαν οι φίλοι παραπάνω, έπρεπε να απενεργοποιηθεί το "παραμείνετε στην οθόνη κλειδώματος μετά το ξεκλείδωμα" αλλά και να ενεργοποιηθεί το "ανασηκώστε για ενεργοποίηση".
Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους μας υγεία και χαρά. -
Καλημέρα παιδιά! Χρόνια πολλά με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας!
Νέος και εγώ στο Mi 9 lite και στο forum. Με τη βοήθεια των οδηγών που έχετε φτιάξει, ξεκλείδωσα το bootloader και εγκατέστησα το twrp, το οποίο είναι εξαιρετικό. Στη συνέχεια έκανα flash την pixel experience 10 από το xda.
Η rom δεν μου αρέσει καθόλου, ίσως είναι στην πρώτη φάση ανάπτυξης και έχει πολλά προβλήματα.
Θέλω να ξαναγυρίσω στην official miui, αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω με ασφάλεια.
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, ποια rom να κατεβάσω και ποια βήματα να ακολουθήσω;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Mi 9 lite
Miui 12 - 20.7.23 beta
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0