Στη θέση σου θα έκανα εγκατάσταση official fastboot rom από εδώ Mi CC 9/Mi 9 Lite (pyxis) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater
Από Mi 9 lite με Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H amavroudis έγραψε:
Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Θα το κάνω με το miflash tool. Ποια official fastboot rom να χρησιμοποιήσω; την EU ή τη Global;Ο/H markito έγραψε:
Στη θέση σου θα έκανα εγκατάσταση official fastboot rom από εδώ Mi CC 9/Mi 9 Lite (pyxis) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater
Καλλίτερα όχι...Ο/H Green Dragon έγραψε:
Αν γίνεται να εγκαταστήσω xtrv κατευθείαν ( χωρίς να περάσω δηλ. από official )
...ακριβως αυτο με κραταει και δεν εχω κανει ακομα τη διαδικασια.Εχοντας ολα τα αρχεια στο τηλεφωνο για να τα φλασαρουμε μεσω twrp,κανοντας format data, δεν θα χαθουν ολα?και μετα που θα τα βρισκω για φλασαρισμα:)αρα,απο οσα καταλαβαινω,πρεπει να βγαλουμε τη μια σιμ(οσοι χρησιμοποιουμε 2)να βαλουμε sd card με την ελληνικη xtrv και το magisκ και μετα να ξεκινησει η ολη διαδικασια για να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα βρεθουμε προ εκπληξεως:)μιλαωγια αλλαγη απο official eu σε ελληνικη xtrv 'η global.Σωστα μεχρις εδω?Ο/H geotzia έγραψε:
Εγω που το έκανα απο custom σε xtrv το έκανα μεfactory reset και format data, και δεν ειχα κάποιο πρόβλημα, θα πρότεινα λοιπόν πριν μπεις στην διαδικασία της fastboot rom κανε το ετσι και αν δεις κάποιο πρόβλημα πας σην fastboot.Υπ όψιν με το Format data σβηνεις τον εσωτερικό δισκο οπότε την ρομ που θα περάσεις βαλε την η στην εξωτερικη sd ή σε usb φλασάκι... Για αρχη θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις xtrv stable.
Προτιμώ να πάω μέσω twrp και format data να εγκαταστήσω κάποια xtrv. Αφού το δοκίμασες και δεν είχες προβλήματα, να το κάνω έτσι. Έχω sd card και είμαι οκ.Ο/H geotzia έγραψε:
Εγω που το έκανα απο custom σε xtrv το έκανα μεfactory reset και format data, και δεν ειχα κάποιο πρόβλημα, θα πρότεινα λοιπόν πριν μπεις στην διαδικασία της fastboot rom κανε το ετσι και αν δεις κάποιο πρόβλημα πας σην fastboot.Υπ όψιν με το Format data σβηνεις τον εσωτερικό δισκο οπότε την ρομ που θα περάσεις βαλε την η στην εξωτερικη sd ή σε usb φλασάκι... Για αρχη θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις xtrv stable.