Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Και τα δύο γίνονται...βάλε browser opera που έχει ενσωματωμένο adblocker...ή όποιον άλλον browser έχει αυτή τη δυνατότητα...
Λίγο ψάξιμο και θα βρεθεί λύση ---> google contacts apk merge all duplicates - Αναζήτηση Google -
-
-
Version: V11.3.4.0.PFCMIXM (MIUI10)
Size: 2.2G
Mi 9 Lite/Mi CC 9 Global
Version: V11.3.4.0.PFCEUXM (MIUI10)
Size: 2.2G
Mi 9 Lite/Mi CC 9 EEA
Ελπίζω διαβάζοντας να σου λυθούν οι τυχόν απορίες...
Δες και εδώ
detail?device=1900374 -
Και για το ότι δεν μπορώ να βάλω πριν ή επόμενη έκδοση;
-
Συγνώμη. Προηγούμενη ήθελα να γράψω.
-
Επόμενη ίδιας περιοχής βέβαια και μπορείς.
Προηγούμενη δεν γίνεται, μόνο αν ξεκλειδωσεις το bootloader και δεν έχεις θέμα με το arb level. -
Άρα την V11.3.5.0.PFCEUXM δεν μπορώ να την κατεβάσω;
-
Δεν μπορείς να πας από global σε eea έτσι απλά. Μπορείς να το δοκιμάσεις βέβαια, το πολύ πολύ να μη σε αφήσει να τη περάσεις από τον updater.
-
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί όταν τραβάω φωτογραφία δεν μου την βγάζει κάτω αριστερά όπως έκανε σε άλλα κινητά xiaomi που είχα και όταν πάω να την δω στη συλλογή γράφει "γίνεται επεξεργασία φωτογραφίας"?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Και τα δύο γίνονται...βάλε browser opera που έχει ενσωματωμένο adblocker...ή όποιον άλλον browser έχει αυτή τη δυνατότητα...
Λίγο ψάξιμο και θα βρεθεί λύση ---> google contacts apk merge all duplicates - Αναζήτηση Google
Μία εβδομάδα με το κινητό (6/128) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, τόσο από ταχύτητα όσο και από διάρκεια μπαταρίας, είναι πολύ σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο μου Redmi Note 6 Pro 3/32.
Mi 9 Lite via TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0