Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
-
Οκ,θα τσεκαρω πρώτα αν το βλέπει και προχωράω.ευχαριστω.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Θα κάνεις δουλειά, αρκεί να το αναγνωρίζει σε fastboot
-
Βάλε το manually...
Αν έχεις προβλήματα ανέβασε φωτογραφία με το σφάλμα. -
ουτε χειροκινητα μπορω,οποτε κατι εχω κανει λαθος με τους drivers η επειδη ειναι 32 bit το λαπτοπ ισως?
τωρα που ειναι ξεκλειδωτοs ο bootloader με global stable,μεχρι να βρεθει ακρη ,φανταζομαι δεν εχω προβλημα,σωστα? -
Ο/H wankel13 έγραψε:
ουτε χειροκινητα μπορω,οποτε κατι εχω κανει λαθος με τους drivers η επειδη ειναι 32 bit το λαπτοπ ισως?
τωρα που ειναι ξεκλειδωτοs ο bootloader με global stable,μεχρι να βρεθει ακρη ,φανταζομαι δεν εχω προβλημα,σωστα?
Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με συνδεδεμένο το κινητό σε fastboot βγάζει κανονικά τον κωδικό του επίσης κάνω κανονικά έλεγχο κλειδώματος,με τον άλλο τρόπο που λες δεν το δοκίμασα.ο φάκελος με τα αρχεία της αυτοματοποιημένης εγκατάστασης πρέπει να είναι στο c:/ ή οπουδήποτε στον υπολογιστή;
-
Ο/H wankel13 έγραψε:
Με συνδεδεμένο το κινητό σε fastboot βγάζει κανονικά τον κωδικό του επίσης κάνω κανονικά έλεγχο κλειδώματος,με τον άλλο τρόπο που λες δεν το δοκίμασα.ο φάκελος με τα αρχεία της αυτοματοποιημένης εγκατάστασης πρέπει να είναι στο c:/ ή οπουδήποτε στον υπολογιστή;
-
Έτσι το κάνω, βέβαια δεν απενεργοποίησα antivirus επειδή δεν έβγαλε ειδοποίηση.θα το δοκιμάσω και αυτό πάντως
-
Καλησπέρα σας. Μόλις παρέλαβα το mi 9 lite αφού το mido με έβγαλε ασπροπρόσωπο για 4 συναπτά έτη είπα να αναβαθμιστώ. Ακόμα το σκαλίζω. Έχω δύο ερωτήσεις για αρχή 1ον για να βάλω recovery ακολουθώ τον γενικό οδηγό ή άλλον? 2ον έχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass από την εγχώρια αγορά? Ευχαριστώ πολύMi 9 lite Pyxis
-
Ο/H beerman63 έγραψε:
1ον για να βάλω recovery ακολουθώ τον γενικό οδηγό ή άλλον?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0