Έχει βάλει κανείς την τελευταία stable για το (Pyxis) V11.0.3.0.QFCCNXM_v11-10
να μας πεί άν δουλεύει καλά?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜόλις μου έβγαλε και εμένα ειδοποίηση. Δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμη.Ο/H tan έγραψε:
Έχει βάλει κανείς την τελευταία stable για το (Pyxis) V11.0.3.0.QFCCNXM_v11-10
Ο/H Green Dragon έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Για την ενημέρωσή σας....
Έκανα όπως μου είπατε και εγκατέστησα την xtrv
Αυτό που χρειάζομαι είναι μία καλή gcam, αν νομίζετε ότι θα μου δώσει κάτι παραπάνω στις φωτό. Αν δεν δίνει πολύ παραπάνω, ας το αφήσω έτσι καλύτερα.
Και έναν οδηγό εγκατάστασης, γιατί με τις gcam δεν το έχω
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Όλα ενεργοποιημενα είναι. Παρόλα αυτά τα ξαναενεργοποιησα μπας και. Ίσως να ευθύνεται η εφαρμογή του Viber. Δεν ξέρω.Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπες στις ειδοποιήσεις και ενεργοποίησε τα αντίστοιχα για το viber.
Σε εμένα δεν το κάνει.Ο/H user_1024 έγραψε:
Έβαλα την καινούργια αναβάθμιση και δείχνουν όλα καλά. Απλά προσοχή, μετά πρέπει να μπεις στο twrp και να ρίξεις το magisk που υπάρχει στο zip αρχείο της Rom για να παίξει το root. Μετά ήθελε ενεργοποίηση το adaway. Κάτι άσχετο που μου κάνει και σε αυτήν την Rom όπως και στην προηγούμενη. Όταν με παίρνει κάποιος με viber δεν υπάρχει κάτι για να απαντήσω ούτε δείχνει ποιος καλεί ούτε pop up Ούτε τίποτα. Απλά ακούγεται ο ήχος της κλήσης και ανάβει η οθόνη. Πρέπει να περιμένεις να το κλείσει αυτός που καλεί και μετά δείχνει στις αναπάντητες ποιος ήταν. Το κάνει και σε σας;