Καλησπέρα παιδιά.εχω ένα θέμα με το ξυπνητήρι εδώ και καιρό,το κινητό έχει την τελευταία xtrv . αρχικά δεν βγάζει ένδειξη για να απενεργοποιήσεις το τρέχων ξυπνητήρι λίγα λεπτά πριν χτυπήσει(όπως γινόταν σε Mi 2s, Mi 4s) και δεύτερον αν τύχει και λειτουργώ το κινητό και χτυπήσει το ξυπνητήρι για να το απενεργοποιήσω δεν έχω άλλη επιλογή από το να κάνω reboot.η επιλογή στις ρυθμίσεις για ένδειξη επερχόμενου ξυπνητηριου είναι ενεργοποιημένη, δεν βρίσκω κάτι άλλο σχετικό στις ρυθμίσεις.
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
-
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα. Άλλαξε ξαφνικά η φορά που βλέπω τις φωτογραφίες. Ενώ "γύριζαν" από την οθόνη προς τα αριστερά, τώρα πρέπει να σέρνω την οθόνη προς τα δεξιά για να δω την επόμενη. Γνωρίζει κανείς πως αλλάζω την κατεύθυνση;
-
Ο/H g7maks έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, θέλω να πάρω ένα power bank για το κινητό μας έχετε να μου προτείνετε κάποιο?
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H ioannis rhgas έγραψε:
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα. Άλλαξε ξαφνικά η φορά που βλέπω τις φωτογραφίες. Ενώ "γύριζαν" από την οθόνη προς τα αριστερά, τώρα πρέπει να σέρνω την οθόνη προς τα δεξιά για να δω την επόμενη. Γνωρίζει κανείς πως αλλάζω την κατεύθυνση;
-
-
-
Ναι κανονικά.Τωρα τελευταία μου το κάνει αυτό όχι όμως πάντα όταν αποσυνδεω το φορτιστή
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είσαι με official rom;
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H g7maks έγραψε:
Ναι κανονικά.Τωρα τελευταία μου το κάνει αυτό όχι όμως πάντα όταν αποσυνδεω το φορτιστή
-
Αυτό θα κάνω απλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η προηγούμενη φόρτιση ήταν με power bank.Εχω το Xiaomi με fast charger
Ο/H nflo έγραψε:
Ο/H g7maks έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στο power bank με τι καλώδιο φορτίζεις; Στο κάνει κάθε φορά αυτό;
-
Καλημέρα .
Μου έρχεται απο καιρό η ενημέρωση V11.0.3.0 QFCMIXM και λέει security patch to May 2020 . Γενικά αποφεύγω αχρείαστες αναβαθμίσεις τουλάχιστον μέχρι να περπατήσουν και να διορθωθούν .
Τώρα είμαι με V11.3.4.0 (PFCMIXM) . Αν το καταλαβαίνω καλά , θα πάω σε μία σχετικά προηγούμενη 11αρα Miui με με βάση το Android P . Λογικά μόλις πάρει το 11 θα σκάσουν και οι αναβαθμίσεις του που ίσως με πάνε πιο μπροστα απο την υπάρχουσα .
Γενικά πως πάει το τηλέφωνο με το P ; Θυμάμαι παλιότερα προβλήματα για μπαταρία κλπ . Έχει στρώσει το πράγμα ; Μιλάω για χοντρά προβλήματα και όχι καταναλώση +5% σε διάρκεια 2 ημερών .
Ευχαριστώ -
Του άλλαξα καλώδιο και είναι οκ, ευχαριστώ πάντως
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Στο power bank με τι καλώδιο φορτίζεις; Στο κάνει κάθε φορά αυτό;
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0