@Anritsu χαιρετώ. Το ότι το νούμερο της έκδοσης είναι μικρότερο απο αυτή που φοράς σε σημαίνει ότι είναι παλαιότερη, απλά η μαμά xiaomi κάθε φορά που αλλάζει έκδοση Android μηδενίζει και αρχίζει απο την αρχή. Εννοείται ότι είναι πιο νέα απο αυτή που φοράς και σαν miui αλλά και σαν Android. Το θέμα μπαταρία θα το κρίνεις εσύ στη χρήση και όχι "άκουσα" "διάβασα". Είναι νεότερο λογισμικό με περισσότερα να σου προσφέρει, οπότε λογική η μεγαλύτερη κατανάλωση (αυτό στη πράξη μόνο, αν δε σου αρέσει γύρνα πίσω στη προηγούμενη)
Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis)
-
-
Καλημέρα παιδιά! Πέρασα χθες την τελευταία developer rom και εξακολουθώ να έχω ένα πρόβλημα ή μάλλον 2. Βάζω ένα screen shot
που φαίνονται:
Στα καλά καθούμενα, όταν ακούω ραδιόφωνο, εμφανίζεται η μπάρα του ήχου και αυξομειώνεται η ένταση ανεξέλεγκτα και
το δεύτερο που εμφανίζεται αυτή η ένδειξη, που δεν ξέρω και τι σημαίνει
Έχει κάποιος άλλος αυτά τα θέματα;;;Mi 9 lite
Miui 12 - 20.7.23 beta -
Μήπως έχεις κάποια θήκη στην συσκευή που πιέζει τα πλήκτρα έντασης ?
-
-
Καλημέρα!
Δοκίμασα, αφού έβγαλα τη θήκη και εξακολουθεί να μου κάνει την αυξομείωση του ήχου, χωρίς να πειράξω τίποτα.
Το παρατηρώ όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά και ακούω fm radio.
Δεν το κάνει όταν βάζω π.χ. ιντερνετικό ράδιο, χωρίς ακουστικά.
Ελπίζω να είναι θέμα software, γιατί θα βρεθεί η άκρη.
Αν είναι θέμα hardware, τρέχα γύρευε!Mi 9 lite
Miui 12 - 20.7.23 beta -
-
-
Καλησπέρα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το πώς μπορώ να αφαιρέσω την βελτιστοποίηση μπαταρίας; Ευχαριστώ
-
-
Την 11.0.3 official
-
Ρυθμίσεις->Μπαταρία και απόδοση-> απενεργοποίηση της εξοικονόμησης μπαταρίας
Αλλιώς από το notification bar, το κουμπάκι με την εξοικονόμηση μπαταρίας -
Καλησπέρα και από μένα,επανέρχομαι με την συσκευή mi 9 lite φορώντας την τελευταία xtrv developer.
Στην πρώτη αρχική ρύθμιση μου βγάζει ένα γραναζάκι στις ειδοποιήσεις και μου ζητάει να ολοκληρώσω την ρύθμιση για την συσκευή.
Δεν θέλω να ρυθμίσω κάτι παραπάνω και κλείνω την ρύθμιση πρίν βάλω στην συσκευή κάποιο μοτίβο ή κωδικό,καθώς δεν θέλω.
Η ειδοποίηση όμως δεν φεύγει,έχει μόνο σαν επιλογή υπενθύμιση αργότερα ή αύριο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0