Για να μην ανοίγω άλλο θέμα 2 ερώτησης πως φέρνω το ρολόι στη μέση τησ οθόνης και πως ασφαλίζω με δακτυλικο αποτύπωμα της εφαρμογές
Ερώτηση έκδοσης
-
-
-
Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα τελικά βγάλατε καμία άκρη με το twrp ποιο δουλεύει στη έκδοση Android 10q? Εγώ με το παλιό δεν μπορώ να σας βοηθήσω διότι δεν μπορώ να δω αρχεία
-
-
Μην περιμένεις από κάποιον που δεν έχει κρυπτογραφήμένο κινητό να σου πει αν είναι οκ 100% ένα twrp.
Αν θές δοκιμάζεις και βλέπεις.
Αν υπάρχει πρόβλημα πολύ πιθανό να μην το γλυτώσεις το φορματ οπότε πάρε backup αν χρειάζεται.
Το twrp ειναι οκ σε android 10 οπως διάβασες αλλά δεν ξέρουμε συμπεριφορά στην κρυπτογράφηση. -
Μάκη έκανα format data και cash David, data αλλά δεν βλέπω τίποτα οπότε μπω ζητά κωδικό το twrp και δεν μπορώ να περάσω κανένα από τα δύο
-
-
-
Και τα δύο πρώτα φόρμα και μετά wipe data κράτησα το backup στον υπολογιστή και το πέρασα μετά και έτσι έχω τηλέφωνο πάλι όπως πρώτα αλλά μου βγάζει αναβάθμιση η οποία σταμάτα στην κρυπτογραφυση
-
Ισχύει ότι σου είπα εδώ για το θεμα που έχεις.
Δοκιμάζεις νέα twrp από fastboot mode και αν επιμένει να έχει θέμα κάνεις format. -
Στην προσπάθεια fastboot δεν δούλεψε έγραψα παραπάνω δεν βγάζει το νούμερο συσκευής αλλά?????????? Format έκανα αλλά άμα μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο οδηγό να ακολουθήσω για να κάνω format το βράδυ που θα είμαι σπίτι μην πεδευομαι άδικα ίσως κάτι δεν κάνω σωστά αν μπορείτε πείτε οδηγό και σειρά εγκαταστάσεις ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα