Ευχαριστώ για την υποδοχή και την συνοπτική πλην περιεκτική περίληψη τι γίνεται. το σκέφτομαι να το κάνω (το εκανα με redmi 2 pro γιατί όχι με mi note 10).Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχουν αλλάξει πολλά όλο αυτό το διάστημα που δυστυχώς εσύ θα τα δεις (τα βλέπεις βασικά) όλα μαζί...
...
Κάποια άλλα απλά έχουν αλλάξει όπως η προβολή οθονών
Για την αριστερή οθόνη απλά πήγαινε ρυθμίσεις > αρχική οθόνη > -1 οθόνη > καμία
Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας
Αυτό με την οθόνη δεν υπάρχει ως επιλογή σε εμένα (το μενού "αρχική οθόνη" στις ρυθμίσεις δεν έχει επιλογή "-1 οθόνη" και άρα ούτε μετά επιλογή "καμία". Εχω miui 11). Το πρόβλημά μου το "έλυσα" (work around) με λίγο παραπάνω κόπο. Αφού δημιούργησα μερικές οθόνες πηγαίνοντας μια εφαρμογή εκεί (ακου να μην μπορώ να δημιουργήσω κενή οθόνη με κάποιο plus ) μετά όρισα home screen κάποια μεσαία (αφού δεν μπορώ να αλλάξω σειρά στις οθόνες ) και έφερα τα widgets και apps όπως τα ήθελα περίπου ένα ένα (ή με ομαδικό σύρσιμο).
Τες πα συνηθίζω τα google. θα βρω κάποιο widget για direct contact call στην αρχική οθόνη να καλεί με απλό κλικ γιατί που έχει η google ανοιγει την επαφή και θέλει δύο κλικ να καλέσεις που είναι αργό και επικίνδυνο πχ αν είσαι στο αυτοκίνητο (που κανονικά δεν καλείς κανένα αλλά λέμα τώρα).
Εντάξει το android είναι από μόνο του customizable ευτυχώς, απλά με το (παλιό) miui δεν χρειαζόταν να κάνεις πολλά και τώρα πρέπει να κάνεις πάλι μόνος σου με 3rd party apps.
Θα το ξεπεράσουμε.. Καλώς σας βρήκα και πάλι!