Την eu εχεις αφου ειναι αυτος ο αριθμος.... Μπες updater μηπως σου βγαλςι την android 10 να ξεγνοιασεις...Ο/H keysmith έγραψε:
το δικό μου λέει Miui global 11.0.16 Σταθερή.
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤην eu εχεις αφου ειναι αυτος ο αριθμος.... Μπες updater μηπως σου βγαλςι την android 10 να ξεγνοιασεις...Ο/H keysmith έγραψε:
το δικό μου λέει Miui global 11.0.16 Σταθερή.
Το πρόβλημα στον Updater για το Mi Note 10 πιστεύουμε πως θα λυθεί με την ενημέρωση που θα γίνει στην επόμενη αναβάθμιση.Ο/H dhmlaz έγραψε:
Τέλος για την προσπάθεια βοήθειας των μελών της ομάδας, έχω ζητήσει και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση. Εαν υπάρχει πράγματι πρόβλημα στον dialer με φωνητική αναζήτηση, και η αδυναμία ενημέρωσης ΟΤΑ , για την συσκευή Μι ΝΟΤΕ 10. Για την Κ30 5G, που είναι με την κινεζικη ρομ δεν εχω κανένα πρόβλημα.
O Updater έχει διορθωθεί για το πρόβλημα με το Mi Note 10, αλλά τώρα στην συσκευή σου έχεις τον παλιό...Ο/H dhmlaz έγραψε:
Δέν ξέρω για ποιο μοντέλο ΧΙΑΟΜΙ γίνεται αναβάθμιση μέσω του updater αλλά στο Mi Note 10 ενώ βρίσκει την νέα έκδοση, αμέσως μετά βγάζει μήνυμα ότι είναι ενημερωμένο.
Αν μιλας για τις dev xtrv δεν εχω ακουσει κατι κακο μεχρι στιγμης. Λογικα τον ιουνιο καποια στιγμη θα ανοιξουν την global κ θα δωσουν beta miui12 οπως εκαναν με τα mi9t pro, Mi9, Mi9 T. Αν δεν θες να ξςκλειδωνεις κ να περνας του φορουμ. Περιμενεις λιγο διαστημα κ απλα εχε το νου σου κ στο mi community να κα εις εγγραφή μολις βγαλουν για beta...Ο/H tacolla έγραψε:
Αρκετά με τις φωτογραφίες.
Υπάρχουν σεμινάρια να μάθει οποίος θέλει.
Ας μιλήσουμε για το miui 12.
Το έχει βάλει κάποιος;
Είναι οκ;
Έχει bugs;
Ευχαριστώ πολύ
εχω lgΟ/H tacolla έγραψε:
Τι διάλογος να γίνει; αφού σου λέω για iso και βάθος πεδίου.
Σου λέει ο φωτογράφος για αισθητήρες και τρόπους φωτογράφησης και εσύ επιμένεις στα δικά σου.
Παρε lg. -
Ναι ρε συ, αλλά έτσι κι αλλιώς αφού θα αλλάξει το Android δε θα κάνεις φόρματ;Ο/H chrisnik έγραψε:
Αν εισαι ετοιμος γιατι δεν δοκιμαζεις??
Εγω να σου πω το εζω κοψει το σπορ... Βαριεμαι να περναω συνεχεια εφαρμογες κ φωτογραφιες... Εχω παρα πολλες.
Οποτε περιμενω την stable.