Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για Mi note 10

• Κοιτα, η συσκευή είναι καλή σε γενικές γραμμές.
      Η μπαταρία δουλευει σαν 4αρα αλλά πιστεύω θα στρώσει λίγο ακόμη.
      Η κάμερα είναι καλή σε γενικές γραμμές αν και σε σημεία μου δίνει την αίσθηση (ειδικά σε γρήγορες φωτός) ότι το μιξ τα πήγαινε καλύτερα .
      Φυσικά αν το στήσεις αυτό έχει καλύτερη κάμερα αν κ αυτό πιστεύω είναι στην κρίση του καθενός .
      Περιμένω να ξεκλειδωσω και θα δω τι παίζει γενικότερα ..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Κοιτα, η συσκευή είναι καλή σε γενικές γραμμές.
      Η μπαταρία δουλευει σαν 4αρα αλλά πιστεύω θα στρώσει λίγο ακόμη.
      Η κάμερα είναι καλή σε γενικές γραμμές αν και σε σημεία μου δίνει την αίσθηση (ειδικά σε γρήγορες φωτός) ότι το μιξ τα πήγαινε καλύτερα .
      Φυσικά αν το στήσεις αυτό έχει καλύτερη κάμερα αν κ αυτό πιστεύω είναι στην κρίση του καθενός .
      Περιμένω να ξεκλειδωσω και θα δω τι παίζει γενικότερα ..
      Η καμερα εχει πολυ δυνατο Nigth mode...Ισως το πιο φυσικο που υπαρχει...και πολυ καλο 5χ zoom.
      Γενικα απ'οτι βλεπω η καμερα ειναι στημενη για βραδυνες φωτο, νυχτερινα τοπια κ.τλ. Εκει ειναι το δυνατο της σημειο.
      Αλλα εχει και χτυπητες αδυναμιες. Κοντινα πλανα δεν μπορεις να βγαλεις.
      Επισης κοντρα σε ηλιο η βραδυ κοντρα σε δυνατο φως εχει εντονο Lens flare.
      Οι ημερησιες φωτο δεν εχουν φυσικοτητα.
    • Ειλικρινά ρε foxy πρέπει να έχεις εμπάθεια με το κινητό.
      Θέλω να μου δείξεις μια φωτογραφία ίδια με αυτή που έχεις κολλήσει με άλλο κινητό.
      Σου είπα ότι μέσα και με χαμηλό φωτισμό και με αντικείμενα κοντινα είναι επόμενο να μην εστιάσει παντού.
      Εξωτερική φωτογραφία με επαρκή φωτισμό βγαίνουν όλα τα αντικείμενα σε όλο το βάθος πεδίου πεντακαθαρα.
      Άλλωστε γιαυτό το λόγο το κινητό ήταν το κορυφαίο στη φωτογραφία όταν βγήκε.
      Όταν βάζεις το φακό να χτυπά απευθείας πάνω σε φως είναι λογικότατο να δείχνει αυτές τις γυαλαδες.
      Μάθε για τη φωτογράφιση και μην υποστηρίζεις λάθος απόψεις
    • Διαφήμιση
    • Ελα ...φτάνει αυτό.
      Ο καθένας έχει την άποψη του και μένει εκεί.

• Επειδή το έχω περίπου ένα μήνα και το παιδεύω περισσότερο απο ότι πρέπει , ειδικά στις φωτογραφίες που το χρειαζομαι για πραγματογνωμοσύνες, έχω βρεί καταπληκτικές λύσεις όπως με την ΝΙΚΟΝ F2, και αυτό ωφείλεται στην καταπληκτική κατα την γνώμη μου επιλογή PRO.Αυτή βρίσκεται τερμα αριστερά για όποιον δεν το έχει πάρει χαμπάρι.
    • @geoanto555 καλημερα, το εχεις ξεκλειδωσει ή περιμενεις ακομα? Αν οχι για θυμισε μου λιγο στο βιντεο εχει το zoom Χ5? Στην MIUI 12 rom εχει εξαφανιστει σιγουρα απο την φωτογραφικη μηχανη οπως και το macro, απλα δεν θυμαμαι στο βιντεο αν υπηρχε το Χ5, νομιζω ομως οτι υπηρχε και το Χ5 και το macro και στο βιντεο
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • οχι ακομη περιμενω.
      Τα εχει ναι σαν επιλογες
      macro-x0.6-x2-x5

• Διαφήμιση
    • Ο/H babis306 έγραψε:

@geoanto555 καλημερα, το εχεις ξεκλειδωσει ή περιμενεις ακομα? Αν οχι για θυμισε μου λιγο στο βιντεο εχει το zoom Χ5? Στην MIUI 12 rom εχει εξαφανιστει σιγουρα απο την φωτογραφικη μηχανη οπως και το macro, απλα δεν θυμαμαι στο βιντεο αν υπηρχε το Χ5, νομιζω ομως οτι υπηρχε και το Χ5 και το macro και στο βιντεο
      το εχει. και το 5Χ και το μακρο.
      εσυ εχεις βαλει την developer? εγω εχω την stable
    • Ο/H tzome85 έγραψε:

Υπάρχεις κάνεις που έβαλε την miui 12 στην συσκευή μας να μας πει εντυπώσεις;
      Καλησπέρα, η τελευταία dev λειτουργει μια χαρα. Μερικες φορες ομως οταν ειναι λιγο ιδρωμενα τα δαχτυλα δεν πιανει καλα το αποτυπωμα, και αν εξαιρεσεις οτι εχεις χασει την αμεση προσβαση, και στο βιντεο και στην φωτογραφια, στο Χ5 και στο macro, τα οποια πρεπει να τα κανεις χειροκινητα. Κατα τα αλλα κανενα προβλημα, λυθηκε και το προβλημα με το screen overlay στην εφαρμογη της πειραιως, οποτε ειναι μια χαρα. Σκεψου το ομως αρκετα γιατι δεν ξερω αν υπαρχει δρομος επιστροφης στο MIUI 11!!!!!
      Προσωπικά πάντως μου άρεσε, η τελευταία έκδοση, περισσότερο από την 11.
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Διαφήμιση