Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για Mi note 10

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μπες ξανά μέσα να δούμε αν δουλεύει ο κωδικός οθόνης σου αφότου βάλεις πιν η μοτίβο στο κινητό
      Έβαλα μοτίβο καί μού ζήτησε κανονικά κωδικό εισόδου. Στην συνέχεια έχω προχωρήσει, καί ψάχνω για διαφορές με την έκδοση 10. Εκτός καί εάν υπάρχει πρόβλημα με την xtrv,. Δεν ξέρω εάν είναι ζήτημα ρομ ή έκδοση Android. Ας κάνω λοιπόν μία ανάλυση πως έκανα το format. Πριν ξεκινήσω την διαδικασία του format έκανα μέσα από την λειτουργία της συσκευής factory reset. Στην συνέχεια έκανα μέσα από την εντολή επανεκκίνηση σε recovery. Μόλις μπήκα στο recovery έκανα wipe-dalvic/cashe - cad-system. Και στην συνέχεια format και εγκατάσταση.

Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μπες ξανά μέσα να δούμε αν δουλεύει ο κωδικός οθόνης σου αφότου βάλεις πιν η μοτίβο στο κινητό
      Έβαλα μοτίβο καί μού ζήτησε κανονικά κωδικό εισόδου. Στην συνέχεια έχω προχωρήσει, καί ψάχνω για διαφορές με την έκδοση 10. Εκτός καί εάν υπάρχει πρόβλημα με την xtrv,. Δεν ξέρω εάν είναι ζήτημα ρομ ή έκδοση Android. Ας κάνω λοιπόν μία ανάλυση πως έκανα το format. Πριν ξεκινήσω την διαδικασία του format έκανα μέσα από την λειτουργία της συσκευής factory reset. Στην συνέχεια έκανα μέσα από την εντολή επανεκκίνηση σε recovery. Μόλις μπήκα στο recovery έκανα wipe-dalvic/cashe - cad-system. Και στην συνέχεια format και εγκατάσταση.
      Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      οταν μπαινεις στο twrp σου ζηταει κωδικο?Βαζεις το κωδικο κλειδωματος του κινητού και ξεκλειδνει?
    • Έχεις βάλει την έκδοση android 11 ;;
      ίσως να θέλει μια φορά φορμά , τι να πω...
      Το ψάχνω αλλά δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω στην συσκευή αυτή τη στιγμή..
      @giannisgr41 ίσως ανεβάσω και άλλη έκδοση σε λίγο..
      ΜΠορείς βέβαια να με βοηθήσεις αν βάλεις το πρώτο twrp και ενώ πάει να μπει σε αυτό και κολλήσει στο splash screen
      δινεις την εντολή (στο terminal)
      adb shell logcat> logcat.txt
      Περιμένεις λίγο και μετά πατάς control + c για να σταματήσει.
      Θα δημιουργηθεί ένα αρχέιο logcat.txt , θέλω να το δω,,

• Διαφήμιση
    • Το αρχείο θα το βρεις εκει που θα ανοίξεις το cmd(terminal) στον υπολογιστή..

• πρωτα πες μου.μετα που κανουμε flash recovery δινουμε fastboot boot twrp......img ή fastboot reboot με πατημενο το πανω πληκτρο?
    • δωσε fastboot reboot με το + πατημενο

• Διαφήμιση
    • ας πάμε από την αρχή.
      ΔΟκιμασε αυτο το twrp/
      tucana-ven-lib64
      και οταν κολλησει δωσε την εντολη που σου είπα.

• ναι εχω βαλει την τελευταια ρομ με android 11.πριν δεν ειχα θεμα.

αυτα εβγαλε

PS C:\adb> adb shell logcat> logcat.txt
      error: device unauthorized.
      This adb server's $ADB_VENDOR_KEYS is not set
      Try 'adb kill-server' if that seems wrong.
      Otherwise check for a confirmation dialog on your device.
    • Αν δεν βγάζει κάτι η βγάζει σφάλμα περιμένεις λίγο κ την ξαναδινεις .
      Δωσενκναυτο που σου λέει.
      adb kill-server
      adb start-server

• μηπως κανω βλακεια?ην δινω απο την οθονη την κολημενα του twrp .οχι του fastboot
    • Διαφήμιση
    • Οχι πρέπει να έχει "μπει " σε twrp για να διαβάσει το log.
      Το δίνεις όταν πάει να μπειη έχει μπει στην οθόνη twrp.
      Δοκίμασε το νέο που ανέβασα για αρχή.