Θα χάσεις τα πάντα όσα υπάρχουν στον αποθηκευτικό χώρο με το Format Data.Ο/H babis306 έγραψε:
Το format data θα διαγράψει όλο τον εσωτερικό χώρο της συσκευής ή μόνο το σύστημα με τις εφαρμογές?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα χάσεις τα πάντα όσα υπάρχουν στον αποθηκευτικό χώρο με το Format Data.Ο/H babis306 έγραψε:
Το format data θα διαγράψει όλο τον εσωτερικό χώρο της συσκευής ή μόνο το σύστημα με τις εφαρμογές?
ολες οι xtrv έχουν eu source που με τη σειρά του έχει official china source...Ο/H revery0 έγραψε:
Ερώτηση η 12.0.2.0 είναι China?
Καλημέρα και καλή συνέχεια στην ομάδα. Μού ήρθε ή ειδοποίηση για την έκδοση 29, την χθεσινό Βραδυνή δηλαδή. Στην εντολή για update μου βγάζει ότι είναι ενημερωμένο, παρότι έχω την έκδοση 22. Μήπως για το MI Note 10 xreiazetai βελτίωση ο updater;Ο/H babis306 έγραψε:
@amavroudis η ίδια εφαρμογή είναι. Δεν ξέρω αν το κάνει επειδή είναι από επαναφορά των εφαρμογών, θα δοκιμάσω να την κάνω απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση και θα σας πω.