Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να επαναφέρω την συσκευή ;
Δεν μπορώ να περάσω recovery στην συσκευή ,για να βάλω την τελευταία XTRV .ΒΟΗΘΕΙΑ !!!
-
-
Εδώ θα βρεις την Global Stable Fastboot ROM για την συσκευή σου >> detail?guide=2
Αλλά με κλειδωμένο Bootloader δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις Flash -
-
Ποιά διαδικασια ακολουθω όμως ;Εγώ το έχω ξεκλειδώσει .
-
Θέλω να πω ,με ποιό εργαλείο την φλασάρω ;
Εν το μεταξύ μετΆ το bricked δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω τον bootloader (ξανακλείδωσε).
Προσπάθησα με sp flash tool με μια china stable και το αρχείο auth αλλα μου βγάζει error το sp flash tool. -
Επίσης δεν έχω recovery ,αλλά εχω booloader και το miflash tool το αναγνωρίζει αν σας βοηθαει κάπως αυτο .
-
-
Προφανώς στην παρούσα φαση δεν μπορώ να το φλασαρω μέσω mi flash ,με το sp flash tool ομως τι γίνεται ;
Σίγουρα δεν υπαρχει γενικότερα άλλος τρόπος ;
Στο sp flash tool μου βγάζει error ''error status brom cmd fail 0xc0060005 redmi6a'' ,έβαλα την rom που μου προτείνατε ,το auth file ,πάτησα download ,έβγαλα την μπαταρία και πάτησα πληκτρο up κατα την σύνδεση και μου το πεταξε.
Δεν υπάρχει άλλη μεθοδος ;;;;;;;;;Κάποιος να προτείνει κάτι ; -
αν δεν ξεκλειδώσεις όχι δεν μπορείς να το κάνεις ούτε με spflash tool.
Δεν υπάρχει επιλογή από την στιγμή που δεν μπαίνει σε recovery mode.
Θέλει ξεκλείδωμα ή αγορα account.. -
Μπορώ με κάποιον τρόπο αναρωτιέμαι να αποστείλω στην xiaomi ενα μήνυμα μεσω του λογαριασμό μου και να τους αιτηθώ να μου ξεκλειδώοσυν πιο γρήγορα την συσκευή αφου τους εξηγήσω ;Λέω εγώ τωρα ....
Επίσης ,τι εννοείς οταν λές αγορά account ? -
ψαξε λίγο να δεις τι γίνεται εδώ και κανά χρόνο με τις νέες συσκευές.
Θελει εξουσιοδοτημένο λογαριασμό για να φλασάρεις σε download mode είτε αυτό ειναι mtk - qualcomm
Δεν θα κερδίσεις κάτι με το μήνυμα σου, τους έχουμε κράξει και εγώ αλλά και άλλα παιδιά με τα καμώματα τους αλλά δεν
παίρνουν από λόγια.
Εχεις τον ίδιο λογαριασμό στο κινητό που το ξεκλείδωσες την πρώτη φορά; -
Nαι εννοείται τον ίδιο λογαριασμό εχω ...Γιατί;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0