Διαφήμιση

Δεν συνδεεται με Android Auto

• Δεν συνδεεται με Android Auto

Καλημέρα σας,
      πήρα αυτό το κινητό εδώ και μία εβδομάδα, έκδοση MIUI Global 11.0.3 J Stauer;h, 11.0.3.0 (PGGEUXM). Είναι το 6/64 gloabal, αγορασμένο απο Gearbest.
      Όταν προσπαθώ να το συνδέσω στο αυτοκίνητο με android auto, προσπαθεί να συνδεθεί και συνέχεια αναβοσβήνει η οθόνη.
    • Είναι γενικό το πρόβλημα..
      Εμένα συνδέεται με το bluetooth για κλήσεις και μηνύματα και όταν είναι τσεκαρισμένο να ανοίγει αυτόματα ανοίγει το AA αλλά μόνο στο κινητό. Με το καλώδιο usb το κινητό εμφανίζει μήνυμα φόρτισης ή μεταφοράς αρχείων και στο σύστημα του αυτοκινήτου τίποτα.
      Δοκίμασα 500 λύσεις που βρήκα στο ιντερνετ αλλά τίποτα. Ούτε στο φόρουμ της xiaomi κάτι ξεκάθαρο.
      Εσένα προσπαθεί να συνδεθεί. μήπως φταίει το καλώδιό σου;
    • Εγώ εγώ έχω το MI Play και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει το android auto στο τηλέφωνο, ανοίγει μία χαρά και δουλεύει όταν δεν είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο. Όταν το συνδέω με καλώδιο (εννοείται ότι έχω δοκιμάσει παραπάνω από ένα) εμφανίζεται το android auto στην οθόνη του αυτοκινήτου και όταν το πατάω η οθόνη του αυτοκινήτου μαυρίζει ενώ το κινητό επανεκκινεί. Δοκίμασα και με άλλες version του android auto και διαφορετικά καλώδια, εννοείται οτι εχω usb debugging ενεργοποιημένο, τίποτα απολύτως. Δοκίμασα με mi 6 pro του γιου μου συνδέεται κανονικά. Είδα μία λύση στο internet για connection error 16 που μου βγάζει η οποία προτείνει να σβήσεις ότι dual apps έχεις αλλά εγώ δεν έχω κανένα οπότε δεν είναι ούτε αυτή η λύση.
    • Διαφήμιση