Να σαι καλά.
Πρώτες γενικές ερωτήσεις
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Θέλω να περάσω την EEA την έχω κατεβάσει από το site της miui με αυτόν τον τρόπο xiaomi-miui.gr/community/index…te-11-06-2019/#post729814 αλλά δεν μου βγάζει ο υπολογιστής μου θύρες COM ούτε αυτό εδώ QDLoader 9008 (COM τη λάθος έκανα ;
-
-
Έγινε
-
Και το πας με αυτόν τον οδηγό
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) -
-
-
ευχαριστώ
-
καλησπέρα θέλω βοήθεια να περάσω τους οδηγούς να το κάνουμε μέσω teamviewer
-
Απλό είναι, δες εδώ
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Αν δε το καταλαβαίνεις μη συνεχίζεις...
Έχει πιο δύσκολα στάδια το πειραγμα του κινητού... -
Χαιρετώ την παρέα μετά από πάρα πάρα πολύ καιρό.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καποια ερώτηση να γράψω ως παλιός χρήστης του MIUI.
Γνωρίζω ότι χρειάζεται να ξέρω ώστε να ρυθμίσω στα μέτρα μου την συσκευή.
Αναμένω να παραλάβω την έκδοση με 64GB, την βρήκα στα 160 ευρώ από ΑΜΑΖΟΝ.de, αφότου έμεινα από τον 2015 στο xiaomi Redmi Note 2 σίγουρα θα είναι μία μεγάλη αναβάθμιση !!! Με βαριά καρδιά θα αποχωριστώ το αγαπημένο μου hermes που είναι αψεγάδιαστο και πλήρως λειτουργικό χωρίς ίχνος γρατζουνιάς στο καπάκι αλλα και στην οθόνη.
Όμως ούτε το hermes ούτε και το redmi 3 θα παν χαμένα διότι θα χρειαστώ σε 7 μηνες Baby monitor για ακόμη μια φορά.
Θα επανέρθω σύντομα αφότου παραλάβω την συσκευή για τις εντυπώσεις μου. Εως τότε εύχομαι να υπάρχει ένα γενικό νήμα για την συσκευή όπως τα γενικά νήματα που κάναμε παλαιότερα.
Τους φιλικούς μου χαιρετισμούς σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι και εγώ στην παρέα σας με το 8Τ ερχόμενος από το note 7.
Με έχει βολέψει πάρα πολύ γιατί υποστηρίζει native wifi call με vodafone.
Το πήρα από σκρουτζομάγαζο και φοράει miui version 11.0.3.0 (PCXEUVF).
Λογικά είναι branded vodafone έτσι?
Το μόνο που έχω αντιμετωπίσει και δεν ξέρω αν είναι bug του fw της vf είναι πως όταν έχω ακουστικά συνδεδεμένα δεν ακούγονται τα notifications (πχ μήνυμα viber) από το ηχείο της συσκευής. Ακούγονται μόνο στα ακουστικά μέσα. Στις κλήσεις δεν έχω θέμα.
Αυτό δεν μου το παρουσίαζε το note 7.
Σε εσάς έχει την ίδια συμπεριφορά;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0