Καλημερα σε ολους.Ειμαι αρχαριος με τα smartphone γενικα και ετσι θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι θεματα-αποριες που εχω.Λοιπον καταρχην δεν μπορω να συνχρονισω τις επαφες μου με το λογαριασμο που εχω στο gmail.εχω κανει την διαδικασια υποθετω την σωστη αλλα οταν ανοιγω στο pc το gmail μου εμφανιζει στην καρτελα επαφες μονο 4 απο τις 400 που εχω.Δευτερον στο mi2s στην καρτελα κεντρο ασφαλειας-αναβαθμισεις μου βγαζει με το που κανω την αναβαθμιση την επομενη εχω κουραστει 3 μερες τωρα να κανω αναβαθμιση κοντρα αναβαθμιση και απο οτι βλεπω μεχρι να φτασω στην τελευταια επισιμη θα κανω καμια βδομαδα (και ειναι ολες 300 και mb).Ti πεζει γενικα με τις αναβαθμισεις?Τωρα παραδειγμα εχω εγκατεστημενη την Μιυι 3.12.20 και μου λεει οτι παιζει καπακι κι αλλη η 3.12.27.Αυτα για την ωρα ειμαι σιγουρος οτι θα χω περισσοτερες αποριες οσο το σκαλιζω και θα τις μοιραστω μαζι σας.Αν καποιος μπορει να μου λυσει αυτες τις αποριες αρχικα θα το εκτιμουσα.Ευχαριστω.A μολις μου δημιουργηθηκε ακομα μια απορια.Στην διαχειρηση αρχειων καρτελα κατηγοριες-συμπιεσμενα μαλλον εκει πανε ολες αυτες οι αναβαθμισεις αυτες τωρα μπορω εγω να τις σβησω με καποιο τροπο γιατι δεν μου βγαζει καμια επιλογη εκτος απο αποσυμπιεση (τρωνε χωρο στην sd) η θα γινει μαλακια αν τις σβησω?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην nikoskappa ().