Υπάρχει πρόβλημα με την προηγούμενη και την τωρινή έκδοση του Viber? Κάθε φορά που που κάνω εκκαθάριση ram μου φεύγει το Viber και όχι μόνο και ναι τα έχω όλα στην εξαίρεση από τα πάντα
[Miui 11 20.3.26/27/28/4.1] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Σε mi 9t Pro δεν λειτουργεί σωστά το dark mode και δεν υπάρχει πουθενά η απενεργοποιηση dark mode εφαρμογών τρίτων.Άκυρο με επανεκκίνηση και εκκαθάριση των cache μέσω twrp έστρωσε.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Πηγα να κανω Ενημερωση στην νεα Εκδοση και μου τα εσβησε ολα,Καλα και περνουμε Αντιγραφο, και θελει στησιμο απο την Αρχη το κινητο!!!!!ΑΛΛΑ.. Ερωτηση το Αντιγραφο που κανουμε μεσον TWRP ΔΕΝ Σωσει Και τα δεδομενα της Καθε Εφαρμογης ??Οπως ηταν Παλια Αλλα Μονο τις Εφαρμογες??
Το αντίγραφο περιέχει τα πάντα,.αν το κάνεις σωστά. Μπορείς να γυρίσεις πίσω στην έκδοση που το πήρες, αν κάτι πάει στραβά. Το δοκίμασες;
Γυρισα Πισω αλλα, Λειπουν Εφαρμογες και θελει να ξανα περασω ολους τους κωδικους απο τις εφαρμογες και Αστα να πανε....Και κατι αλλο στο φακελλο που ειχα Σωσει το στησιμο απο τον Nava Launcher σβηστικαν και αυτα τα αρχεια ,πρωτου περασω την νεα Ρομ Εκανα Καθαρισμο των Cache μεσον του Twrp, να εγινε εκει καμια μλκ.
(Το αντίγραφο περιέχει τα πάντα) εδω τι ακριβως τικαρουμε Οταν κανουμε Αντιγραφο Στο TWRP? -
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Πηγα να κανω Ενημερωση στην νεα Εκδοση και μου τα εσβησε ολα,Καλα και περνουμε Αντιγραφο, και θελει στησιμο απο την Αρχη το κινητο!!!!!ΑΛΛΑ.. Ερωτηση το Αντιγραφο που κανουμε μεσον TWRP ΔΕΝ Σωσει Και τα δεδομενα της Καθε Εφαρμογης ??Οπως ηταν Παλια Αλλα Μονο τις Εφαρμογες??
(Το αντίγραφο περιέχει τα πάντα) εδω τι ακριβως τικαρουμε Οταν κανουμε Αντιγραφο Στο TWRP?
για ολικό backup τικάρεις τα πάντα (όσα έχουν μέγεθος)
τα δεδομένα των εφαρμογών σου είναι στο data -
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
(Το αντίγραφο περιέχει τα πάντα) εδω τι ακριβως τικαρουμε Οταν κανουμε Αντιγραφο Στο TWRP?
τα δεδομένα των εφαρμογών σου είναι στο data
-
Προσοχή λίγο με τις παραθέσεις!
Δε χρειάζονται! -
Ο/H CHEVROLET SPARK έγραψε:
-
Ναι αυτό το θέμα το είχε και στην 20.3.26,το μόνο που μπορείς να κάνεις μέχρι να βγεις κάνα fix είναι να το κάνεις χειροκίνητα σε καθε επανεκκίνηση δεν είναι κάτι σοβαρό
-
στην 203.26 για RN7 εχει κανεις προβλημα με τα βιντεκια στον ενσωματωμενο browser? ξεκινανε για 4-5'' και μετα σταματανε. δειχνει οτι τα φορτωνει συνεχεια..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Ο/H baxalo έγραψε:
στην 203.26 για RN7 εχει κανεις προβλημα με τα βιντεκια στον ενσωματωμενο browser? ξεκινανε για 4-5'' και μετα σταματανε. δειχνει οτι τα φορτωνει συνεχεια..
-
ναι. κι εγω ανοιγω απο viber πχ και το κανει αυτο.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα