[Miui 11 20.3.26/27/28/4.1] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@giannisatsi
Χμμμμ .. γι'αυτό σε ρωτάω , κάτι δε πάει καλά , είχε διαφορά το apk από το mi 9 lite που παίζουν πλέον κανονικά τα υδατογραφήματα μπρος και πίσω ..
Άμα ψήνεσαι να σου στείλω να δοκιμάσουμε και αν παίξει της μπροστινής εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και γι'αυτό το έχουν εκτός ..
Edit
Ότι δοκιμάζουμε και παίζει θα μπαίνει στη ρομ κανονικά μαζί και το build prop όπως πρέπει βεβαίως ..
Στην επόμενη θα μπουν όλα.. -
Ναι δεν έχω πρόβλημα στείλε μου αλλά απ ότι θυμάμαι δεν έβγαζε ποτέ watermark στην μπροστά και νομίζω ούτε και στην eea που φορούσε το κινητό όταν το πήρα πάντως στην πίσω με το νέο apk λειτουργούν κανονικά
-
-
Το δοκίμασα και αυτό, τα watermarks της πίσω παίζουν κανόνικα, της μπροστά δεν βγάζει κανένα watermark πάρα μόνο την προσθήκη χρόνου και ημερομηνία αν τού κάνεις ενεργοποίηση από το menu
-
@giannisatsi
Φαίνεται το έκλεισαν για κάποιο λόγο , anyway φαντάζομαι ότι έσβησες ξανά τα δεδομένα της κάμερας για να δοκιμάσεις ..
Οκ λοιπόν , προχωράμε με αυτές τις αλλαγές στο επόμενο update σε davinci , raphael και pyxis , αν χρειαστεί και σε άλλες συσκευές θα διορθωθεί .. -
Ναι τα έσβησα όλα κανονικά όπως και στο πρώτο app που μου έστειλες
-
Υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση χωρίς να πάθει bootloop? Την τελευταία φορά που το επιχείρησα μου έλεγε ότι κάποιες εφαρμογές σταμάτησαν να λειτουργούν π.χ μηνύματα επαφές κτλ.
-
@pavlos mavroeidis
Αν είχες πάρει nandroid backup από twrp θα μπορούσες να γυρίσεις με σιγουριά ..
Τώρα είναι λίγο τροχός της τύχης το πισωγυρισμα , αν σου είχε κάνει FC's σε μηνύματα κ.λ.π. το πιο πιθανό είναι να το ξανακάνει.. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@pavlos mavroeidis
Αν είχες πάρει nandroid backup από twrp θα μπορούσες να γυρίσεις με σιγουριά ..
Τώρα είναι λίγο τροχός της τύχης το πισωγυρισμα , αν σου είχε κάνει FC's σε μηνύματα κ.λ.π. το πιο πιθανό είναι να το ξανακάνει..
-
Σε mi6 τελικά δουλεύει οκ? Ααα ερώτηση... Λοιπόν άλλαξα οθόνη γτ τα είχε παίξει... Λοιπόν συνεχίζω να έχω το εξής πρόβλημα!! Μόλις κλείσω την οθόνη ή με το δακτυλικό ή με τον κωδικό να το ξεκλειδώσω κολλάει το κινητό - η οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα (τα γράμματα όπως το ρολόι φαίνονται στην οθόνη μέχρι να "ξεκολλήσει" και μετά εξαφανιζοντε όπως και θα έπρεπε αλλά πιο γρήγορα) ή( το cosmote apo tospiti που εμφανίζεται επάνω αριστερά μόλις πατήσεις το power χωρίς να ξεκλειδώσεις και εξαφανίζεται και δίνει την θέση του στην ώρα μόλις το ξεκλειδώσεις μένει παγωμένο για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά φεύγει) για 3-4 δευτερόλεπτα δεν με αφήνει να κάνω τίποτα!!!
Άμα κάνω restart το κινητό δουλεύει τέλεια για μερικές φορές-ώρες!!! Τι να φταίει? Στο cit περνάει τα πάντα!!!
Ξεκάθαρα έχει κάποιο θέμα!!! Να ζεσταίνεται η κάρτα γραφικών? Και πάλι γτ από επανεκκίνηση δουλεύει άψογα για μερικές ώρες? Παιχνίδια παίζει κανονικά! Αλλά είναι πολύ σπαστικό και τηλέφωνο να με πάρουν παίζει από την στιγμή που θα ανάψει η οθόνη να περάσουν 2-3 δεύτερα προσπαθώντας εγώ να πατήσω το κουμπί χωρίς να νιώθει η οθόνη για να σηκώσω το τηλέφωνο!!! Τι φταίει ρε παιδιά??? -
Μήπως έχεις βάλει κάποιο custom θέμα ? Παλιά cd card ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα