πάντως το δικό μου το έστειλα στο service γιατί το loop τoυ σήματος της κινητής, των data και του wifi δεν σταματούσε. Το έκανε και και μετά από την επαναφορά χωρίς να εγκαταστήσω καμία εφαρμογή.Ο/H Dionysis20 έγραψε:
Καλησπέρα, poco f2 pro με official, στο τηλέφωνο έχω 2 sim κάρτες, σήμερα για πρώτη φορά κατάφερα να κλειδώσω την 1η sim κάρτα, αφού έβαλα τον κωδικό Puk και νέο Pin το τηλέφωνο δούλεψε. Παρατήρησα ότι έκανε συνέχεια loop τα μηνύματα ενεργοποίσης των sim και χανόνταν το σήμα της κινητής και από τις 2 Sim. Αποφάσισα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά το σήμα χανεται και πάλι μια το βρίσκει μια το χάνει και μαζί με αυτό και το σήμα από το wifi, να σημειώσω εδώ πως πλέον δεν μου βγάζει μήνυμα ενεργοποίησης των sim. Α δοκίμασα και μόνο με μια κάρτα και κάνει πάλι το ίδιο. Καμία ιδέα ?
POCO F2 PRO
-
-
-
-
-
Τότε είναι φυσιολογικό. Κλείνει εφαρμογές, καθαρίζει μνήμη και λέει πόση μνήμη κερδήθηκε.
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkPoco F2 Pro 6/128 -
Καλημερα σε όλη την ομάδα.χρονια πολλά στους εορτάζοντες.
Το poco f2 και με την τελευταία xtrv και με την προηγούμενη βγάζει μήνυμα ότι αναγνωρίστηκε κάρτα sd.τωρα πώς γίνεται αυτό άγνωστο.ισως να φταίει το norton που έχω βάλει επάνω του.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
Ο/H Sakis21r έγραψε:
Καλημερα σε όλη την ομάδα.χρονια πολλά στους εορτάζοντες.
Το poco f2 και με την τελευταία xtrv και με την προηγούμενη βγάζει μήνυμα ότι αναγνωρίστηκε κάρτα sd.τωρα πώς γίνεται αυτό άγνωστο.ισως να φταίει το norton που έχω βάλει επάνω του.
-
@kostakislarisa όχιRedmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
@Sakis21r αυτό μου το έκανε εμένα και κάποια άλλα αν δεις ένα ποστ που έκανα όταν δημιουργούσα διπλή εφαρμογή. Έκανα format data και έκτοτε είμαι οκ, απλώς δεν χρησιμοποιώ διπλές εφαρμογές μέχρι να βρεθεί λύση..
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ελπίζω όλοι καλά. Μια καθοδήγηση κάποιος. Έχω μείνει με την 20.9.24 και θα ήθελα να την αλλάξω. Επειδή δεν ήθελα να μπλεχτώ με εντολές fastboot με όλο το μπλέξιμο με το twrp ,περίμενα να βγεί μια έκδοση που απλά να την εγκαθιστάς χωρίς πολλά πολλά.
Μπορώ να βάλω την τελευταία και να μπορώ να μπαίνω στο twrp χωρίς πρόβλημα? Έχει λυθεί το θέμα? Διάβαζα όλα τα changelog κάθε έκδοσης και μετά το'χασα. -
Αυτη που έχεις είναι xtrv developer.
Δεν βγαίνει πια και θέλει εγκατάσταση xtrv stable.
Δε γλυτώνεις το καθαρό στήσιμο από dev σε stable.
Νέο τελευταίο twrp εγκατάσταση από fastboot και πέρασμα τη τελευταία xtrv stable με format data... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αυτη που έχεις είναι xtrv developer.
Δεν βγαίνει πια και θέλει εγκατάσταση xtrv stable.
Δε γλυτώνεις το καθαρό στήσιμο από dev σε stable.
Νέο τελευταίο twrp εγκατάσταση από fastboot και πέρασμα τη τελευταία xtrv stable με format data...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0