Για κανένα πια που δεν έχει source και κυκλοφορία εντός Κίνας...
POCO F2 PRO
-
-
-
-
Ο/H konstantine έγραψε:
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ελπίζω όλοι καλά. Μια καθοδήγηση κάποιος. Έχω μείνει με την 20.9.24 και θα ήθελα να την αλλάξω. Επειδή δεν ήθελα να μπλεχτώ με εντολές fastboot με όλο το μπλέξιμο με το twrp ,περίμενα να βγεί μια έκδοση που απλά να την εγκαθιστάς χωρίς πολλά πολλά.
Μπορώ να βάλω την τελευταία και να μπορώ να μπαίνω στο twrp χωρίς πρόβλημα? Έχει λυθεί το θέμα? Διάβαζα όλα τα changelog κάθε έκδοσης και μετά το'χασα.
-
Καλησπέρα παιδιά.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω ξαναπαίξει με fastboot ,κάτοχος xiaomi κινητών έμαθα τί να κάνω
.
Θα ψάξω εδώ στο φόρουμ να βρω κάποιον οδηγό αλλιώς θα σας ξαναρωτήσω. Με βλέπω προς το παρόν να μένω με αυτή που έχω και βλέπουμε.
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ
ΝΕΟ TWRP 1206 για LMI
Βγήκε νέο TWRP για LMI ( Poco f2 pro και Redmi K30 Pro )..
Thanks to LRTeam and wzsx150 γι'αυτό το twrp..
DOWNLOAD
twrp_lmi_1206_wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi
ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ
Μπορείτε να μπείτε στο TWRP 0623 και να περάσετε το νέο img , επίσης με τον κλασικό τρόπο από fastboot ή να το περάσετε μέσω της Ρομ ..
Εφόσον έχουμε την 20.12.2 και το 7zip εγκατεστημένο στο pc , μετονομαζουμε το νέο twrp 1206 σε recovery.img ..
Πατάμε δεξί κλικ πάνω στο ζιπ της Ρομ , στην επιλογή 7zip πατάμε άνοιγμα αρχείου ( open archive ) ..
Στο παράθυρο του 7zip που θ'ανοιξει θα πάμε στο φάκελο firmware-update και θα ρίξουμε μέσα στο παράθυρο με drag and drop το recovery.img που μετονομασαμε προηγουμένως..
Όταν τελειώσει πάμε πάλι πίσω στο προηγούμενο παράθυρο και πάμε τώρα στο φάκελο META-INF/com/google/android/ .. και βάζουμε τώρα το παρακάτω updater.script [ ξεζιπαρουμε ( extract ) το updater.script.zip και παίρνουμε το updater.script της 20.12.2 ]..
updater-script.zip
Αφού τελειώσει κι αυτό κλείνουμε το παράθυρο του 7zip , αντιγράφουμε το ζιπ της Ρομ που ετοιμάσαμε στη συσκευή και μπαίνουμε στο twrp 0623 για φλασαρισμα , κάνουμε Reboot στο system και πλέον έχουμε εγκατεστημένο το νέο twrp 1206 , μπαίνει κανονικά στο twrp με το powermenu , αποκρυπτογράφηση κομπλέ , δεν έχω δοκιμάσει αν δουλεύει η αποκρυπτογράφηση με πιν ή μοτίβο ..
EDIT
Προσωπικά το πέρασα μεσω εγκατάστασης και της ρομ..
@konstantine
Το πιο εύκολο πλέον για σένα είναι να περάσεις το νέο twrp από το twrp που έχεις ήδη ..
ENJOY !! -
-
@kostakislarisa
Το γράφω , μπαίνει κανονικά από το powermenu ..
Και αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο decryption θα περνάνε επίσης οι Ρομς και μέσω του updater ( ΟΤΑ Αναβάθμιση ) .. -
-
-
-
Ο/H konstantine έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω ξαναπαίξει με fastboot ,κάτοχος xiaomi κινητών έμαθα τί να κάνω.
Θα ψάξω εδώ στο φόρουμ να βρω κάποιον οδηγό αλλιώς θα σας ξαναρωτήσω. Με βλέπω προς το παρόν να μένω με αυτή που έχω και βλέπουμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0