Διαφήμιση

ακροαση μονο με ανοιχτη συνομιλια (μεγαφωνο)

• ακροαση μονο με ανοιχτη συνομιλια (μεγαφωνο)

Καλησπέρα σας,

Νεο μέλος, χαρηκα!
      Αν το θέμα αυτο προυπάρχει συγχωρεστε με δεν το εχω ακομα με τα forum.
      Σημερα ξαφνικα προεκυψε να μην μπορω να ακουσω τον συνομιλητη μου παρα μονο σε ανοιχτη ακροαση.
      Με bluetooth ακουστικα ακουγα "κατιτης" αλλα οχι κατι φοβερο.
      Στην συνεχεια σκαλιζωντας τις ρυθμισεις "περισσοτερες ρυθμίσεις" κλπ εβαλα τα ακουστικα (ενσυρματα) με τα οποια δεν ακουγα στην αρχη, τα καταχωρησα ως προς την ενταση και ώς "γενικα (δεν ειναι της xiaomi)" και τωρα μπορω να ακουω εστω απο τα ακουστικα.
      Υπολογιζω λοιπον οτι ειναι κατι ηλεκτρονικο και ισως με format κατι να γίνει. Να ενημερωσω επισης οτι: επανεκκινηση, κλειστο μιση ωρα, kernel test δοκιμαστηκαν ολα. Στο kernel η αποτυχία είναι στο τεστ "recieve" δεν ακουγα.
      Επίσης πιστευω οτι ισως να ειναι και καμια εφαρμογη που "μπλοκαρει".

θα ηθελα να ξέρω αν εχει συμβει κατι σε εσας και πως το αντιμεωπίσατε.
      επίσης: back up πως θα κανω ρε παιδια;;;;

ευχαριστω πολυ ! :D
    • Συχρονισμο με τα Mi, Google Account και πέρασμα των αρχείων που χρειάζεσαι σε υπολογιστή με usb καλώδιο.

Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι έχεις επάνω, αλλά μάλλον για hardware failure ακούγεται...
    • αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μονο στις κλησεις εχω προβλημα...μουσικη κλπ με ακουστικα και χωρις δεν εχω θεμα... σε προηγουμενο τηλεφωνο (samsung) προεκυψε το ιδιο προβλημα απ οτι θυμαμαι αλλα κολλαγε λογω εφαρμογης smart watch...
      αληθεια...το Mi για back up δουλεψε ποτε σε κανεναν;;;; :D
      μολις τελειωσω το back up (δεν εχω ασχοληθει ακομη) θα ανεβασω και το screen shot.
    • Διαφήμιση
    • Το Mi Backup είναι μια ωραία λύση που συνήθως δίνει πολύ καλά αποτελέσματα.
      Απλά παίρνεις τα αρχεία που δημιουργήθηκαν και τα περνάς στο άλλο τηλ ή στο ίδιο μετά από format και κάνεις restore.