Καλησπέρα σας,
Νεο μέλος, χαρηκα!
Αν το θέμα αυτο προυπάρχει συγχωρεστε με δεν το εχω ακομα με τα forum.
Σημερα ξαφνικα προεκυψε να μην μπορω να ακουσω τον συνομιλητη μου παρα μονο σε ανοιχτη ακροαση.
Με bluetooth ακουστικα ακουγα "κατιτης" αλλα οχι κατι φοβερο.
Στην συνεχεια σκαλιζωντας τις ρυθμισεις "περισσοτερες ρυθμίσεις" κλπ εβαλα τα ακουστικα (ενσυρματα) με τα οποια δεν ακουγα στην αρχη, τα καταχωρησα ως προς την ενταση και ώς "γενικα (δεν ειναι της xiaomi)" και τωρα μπορω να ακουω εστω απο τα ακουστικα.
Υπολογιζω λοιπον οτι ειναι κατι ηλεκτρονικο και ισως με format κατι να γίνει. Να ενημερωσω επισης οτι: επανεκκινηση, κλειστο μιση ωρα, kernel test δοκιμαστηκαν ολα. Στο kernel η αποτυχία είναι στο τεστ "recieve" δεν ακουγα.
Επίσης πιστευω οτι ισως να ειναι και καμια εφαρμογη που "μπλοκαρει".
θα ηθελα να ξέρω αν εχει συμβει κατι σε εσας και πως το αντιμεωπίσατε.
επίσης: back up πως θα κανω ρε παιδια;;;;
ευχαριστω πολυ !
Νεο μέλος, χαρηκα!
Αν το θέμα αυτο προυπάρχει συγχωρεστε με δεν το εχω ακομα με τα forum.
Σημερα ξαφνικα προεκυψε να μην μπορω να ακουσω τον συνομιλητη μου παρα μονο σε ανοιχτη ακροαση.
Με bluetooth ακουστικα ακουγα "κατιτης" αλλα οχι κατι φοβερο.
Στην συνεχεια σκαλιζωντας τις ρυθμισεις "περισσοτερες ρυθμίσεις" κλπ εβαλα τα ακουστικα (ενσυρματα) με τα οποια δεν ακουγα στην αρχη, τα καταχωρησα ως προς την ενταση και ώς "γενικα (δεν ειναι της xiaomi)" και τωρα μπορω να ακουω εστω απο τα ακουστικα.
Υπολογιζω λοιπον οτι ειναι κατι ηλεκτρονικο και ισως με format κατι να γίνει. Να ενημερωσω επισης οτι: επανεκκινηση, κλειστο μιση ωρα, kernel test δοκιμαστηκαν ολα. Στο kernel η αποτυχία είναι στο τεστ "recieve" δεν ακουγα.
Επίσης πιστευω οτι ισως να ειναι και καμια εφαρμογη που "μπλοκαρει".
θα ηθελα να ξέρω αν εχει συμβει κατι σε εσας και πως το αντιμεωπίσατε.
επίσης: back up πως θα κανω ρε παιδια;;;;
ευχαριστω πολυ !