Καληπέρα το εν λόγω κινητό έπειτα από μία αποτυχημένη προσπάθεια εγκατάστασης custom rom δεν ανοίγει και δεν ανάβει ούτε το led. Έκανα πολλές επανεγκασταστάσεις official roms με διάφορα εργαλεία όπως το mi flash, qfil και άλλες cracked εκδόσεις από payed software αλλα ακόμη είναι νεκρό. Από αυτά που έμαθα ευθύνονται μάλλον δυο αρχεία υπεύθυνα για το boot των κινητών. Τα mprgxxxx.mbn και xxxxmsimage.mbn. μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
Πρόβλημα με xiaomi mi 8 lite
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Σε Fastboot ή recovery μπαίνει;
-
-
Με πατημένα τα power, volume + ή - ή και όλα μαζί δεν ανοίγει καθόλου; Καμία αντίδραση; Επέμενε λίγο παραπάνω...
-
-
-
Κανείς; Κάποια ιδέα πέρα απο τα αυτονόητα;
-
Flash με το miflash με χρήση testpoint δοκίμασες να φανταστώ.
-
Ναι τα έχω δοκιμάσει όλα. Το μόνο που δέν δοκίμασα ακόμη είναι εγκατάσταση των boot files που δεν τα έχω βρει ακόμα. Βρήκα τα αντίστοιχα για άλλες συσκεύες αλλά όχι για το mi 8 lite. Αυτός είναι ο οδηγός που βρήκα. Unbrick All Qualcomm Snapdragon's from Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (if you have the right kind of rom) - AndroidBrick
-
Ας ξεκινήσουμε από την αρχή:
1. μετά την εφαρμογή του edl authorized account μόνο με miflash μπορείς να επαναφέρεις συσκευή xiaomi από edl mode
2. Το QFIL δεν μπορεί να διαβάσει το authorized account για να περάσει official fastboot rom...είμαι πραγματικά περίεργος πως πέρασες fastboot rom με το QFIL
3. ΟΙ οδηγοί που κοιτάς είναι αρκετά παλιοί και για συσκευές που δεν είχαν τους ανωτέρω περιορισμούς
4. Αυτόν τον οδηγό ακολουθείς ---> Unbrick Xiaomi device με snapdragon 660 & 636 χωρίς edl authorized account
Αν δεν ανοίγει μετά την εγκατάσταση fastboot rom μάλλον το πρόβλημα πρέπει να το ψάξεις αλλού -
Καλησπέρα. Ευχαριστώ Nasdriver για την απάντηση.
Óπως είπες να τα πάρουμε από την αρχή.
1) δοκίμασα με το miflash πολλές φορές με αρκετές εκδόσεις και με το patched αρχείο αλλα συνεχίζει νεκρό όμως φορτίζει κανονικά μετρημένη η μπαταρία με πολύμετρο και η φόρτιση τεσταρισμένη με usb ampere meter.
2 Έχεις δίκιο για το Qfil δεν λειτούργησε απλά εννοούσα ότι το δοκίμασα όπως δοκίμασα και το miracle thunder και κάποια άλλα.
3) Ναί αυτόν τον οδηγό χρησιμοποιώ μόνο που η εντολή fastboot oem edl δεν βρισκει τίποτα. Στη διαχείρηση συσκευων φαίνεται κανονικά ώς qualcomm hs ... 9008 com. Δοκίμασα με test pins αλλα δεν ξέρω αν κάνω σωστά τη διαδικασία. Έχω και ένα edl cable από ebay που έχει ένα κουμπάκι αλλα δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ.
Κάποιος στο Android Forum for Mobile Phones, Tablets, Watches & Android App Development - XDA Forums μου ειπε ότι μάλλον έχω roll back activated και ότι πρέπει να βρώ rom ANTI ROLL-BACK ACTIVATED όπως εδώ What to do when you're stuck in EDL-Mode (bl… | Xiaomi Mi Max 3. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ αντίστοιχη rom; -
Έχεις κλειδωμένο bootloader (εκτός και δεν κατάλαβα κάτι σωστά) και έχεις περάσει με mi flash πολλές rom; Μα για κάθε φορά που περνάς fastboot rom σε κλειδωμένη συσκευή χρειάζεσαι και authorized λογαριασμό. Κάτι δε λες σωστά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα