Σε Mi9T pro όλα καλά ευχαριστούμε, μήπως ξέρει κάποιος πως αλλάζουμε την φορά από τα κουμπιά κάτω στην οθόνη;
[Miui 12 20.6.18] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 29 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Όταν λες φορά, τι ακριβώς εννοείς ?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όταν λες φορά, τι ακριβώς εννοείς ?
-
Swap...
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H stauros2653 έγραψε:
Εκτος (λίγο) θέματος αλλά όταν το τηλ.μετα από επανεκκίνηση είτε από twrp είτε για όποιον άλλο λόγο(πχ αλλαγή ρομ),ζητάει κωδικό ενεργοποίησης ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΙΝΤ λόγω κρυπτογράφησης της συσκευης,ενώ δεν έχω κάνει ποτέ κρυπτογράφηση και τελικά ποιος είναι αυτός ο κωδικος.(άραγε έκανε μόνο του κρυπτογράφηση; Γίνεται αυτό;). ξαναρωτησα παλιά αλλά την απάντηση που πήρα δεν την πολυκαταλαβα.
Εγώ προσωπικά δεν το κάνω αποκρυπτογράφηση...το θεωρώ ασφαλείς προσωπικη...
-
Ο/H chrisska1969 έγραψε:
Ναι swap αλλα πως γινεται στο mui 12?
Δες λίγοι και μόνος σου στις ρυθμίσεις... -
@stauros2653
Πέρασε το τελευταίο twrp για τη συσκευή σου και θα πας σε εγκατασταση με format data ..
Το έχουμε ξαναπεί αυτό από την πρώτη φορά που συνεβει σε note 7 , είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο σε περιπτώσεις αναβάθμισης android ή και ακόμα μετά από αλλαγή Ρομ ..
Edit
Στη περίπτωση του note 7 το πρόβλημα δημιουργήθηκε από αναβάθμιση keymaster που εγινε στην 20.3.5 Ρομ και είχαν δωθεί οδηγίες κι εξήγηση του προβλήματος , μετά έδωσε κι ο @geoanto555 νέο twrp και όσοι είχαμε φλασαρει την 20.3.5 δυστυχώς προχωρήσαμε σε format data ..
Έπρεπε να το είχες κάνει ήδη αυτό , αν διαβάσεις το νήμα της 20.3.5 έχει αναφερθεί εκτενέστερα και επίσης συμμετέχεις κι εσύ με κάποια ποστ στο νήμα .. -
@stauros2653 δεν είπα για το πιν τις σιμ... Αλλά το μοτίβο που βάζεις για να ξεκλειδώνεις το launcherOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Συνεχίζει μετά από καθαρή εγκατάσταση να δουλεύει για λίγο η ηχογράφηση και μετά να σταματάει σε mi9t pro ... Γιατί?
-
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει και εναλλακτικό να ορίσω ως boot animation
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα