Σε mi 8 όλα καλά ευχαριστούμε πολύ.
[Miui 12 20.6.18] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 29 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@CHEVROLET SPARK
Όπως γράφεις στο ποστ σου , από τις 03/07/ θα ξεκινήσουν ξανά οι αναβαθμίσεις ..
Για παραγγελίες δεν είμαι σίγουρος τι θα παίξει , ίσως υπάρχει καθυστέρηση επίσης .. -
-
-
καλησπερα ολα καλα η τελευταια για το mi6.
Θελω τα φωτα σας οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει .
Δεν βρισκω τροπο να αλλαξω το selinux σε permissive . Μετα απο φορματ και καθαρη εγκατασταση ολων απο την αρχη δεν μπαινει το dolby για αυτο το λογο .
Ξερει καποιος τροπο?
Ευχαριστω. -
Εκτος (λίγο) θέματος αλλά όταν το τηλ.μετα από επανεκκίνηση είτε από twrp είτε για όποιον άλλο λόγο(πχ αλλαγή ρομ),ζητάει κωδικό ενεργοποίησης ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΙΝΤ λόγω κρυπτογράφησης της συσκευης,ενώ δεν έχω κάνει ποτέ κρυπτογράφηση και τελικά ποιος είναι αυτός ο κωδικος.(άραγε έκανε μόνο του κρυπτογράφηση; Γίνεται αυτό;). ξαναρωτησα παλιά αλλά την απάντηση που πήρα δεν την πολυκαταλαβα.
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
Εκτος (λίγο) θέματος αλλά όταν το τηλ.μετα από επανεκκίνηση είτε από twrp είτε για όποιον άλλο λόγο(πχ αλλαγή ρομ),ζητάει κωδικό ενεργοποίησης ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΙΝΤ λόγω κρυπτογράφησης της συσκευης,ενώ δεν έχω κάνει ποτέ κρυπτογράφηση και τελικά ποιος είναι αυτός ο κωδικος.(άραγε έκανε μόνο του κρυπτογράφηση; Γίνεται αυτό;). ξαναρωτησα παλιά αλλά την απάντηση που πήρα δεν την πολυκαταλαβα.
Εγώ προσωπικά δεν το κάνω αποκρυπτογράφηση...το θεωρώ ασφαλείς προσωπικη...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ομαδα καλημερα .Σε RN8 περναμε κανονικα η να περιμενουμε κατι νεοτερο σχετικα με το TWRP??
ευχαριστω -
-
-
Δυστυχώς τα στατιστικά της μπαταρίας συνεχίζουν να δείχνουν οτι νάνε... φτάνουν μεχρι 23 ώρες απο εκεί και μετά τιποτα
-
Ο/H sakis*68 έγραψε:
καλησπερα ολα καλα η τελευταια για το mi6.
Θελω τα φωτα σας οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει .
Δεν βρισκω τροπο να αλλαξω το selinux σε permissive . Μετα απο φορματ και καθαρη εγκατασταση ολων απο την αρχη δεν μπαινει το dolby για αυτο το λογο .
Ξερει καποιος τροπο?
Ευχαριστω.
καποιος μπορει?
Ευχαριστω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα