Διαφήμιση

Redmi note 9 pro

• Τι antutu benchmark δίνει στο mi max 2 γύρω στα 80.000 και στο νέο σου τηλέφωνο 280.000
      Άσε που είναι κατασκευασμένο στα 8nm και θα έπρεπε να είναι και ενεργειακά πολύ αποδοτικό...
      Οπότε μάλλον κάτι άλλο φταίει...

Για το flash θέλεις δηλαδή φωτισμό κατά τη διάρκεια της κλήσης;
    • Για το φλας μοιάζει να είναι κάποιο bug του λειτουργικού...αλλά καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος κάτοχος της συσκευής στα σίγουρα...

Για την μπαταρία, πόσες μέρες-ώρες σου κρατάει και με τη χρήση ?
      Επίσης δες στις ρυθμίσεις μπαταρίας ποια εφαρμογή κάνει την μεγαλύτερη κατανάλωση...ίσως να έχει κολλήσει κάποιος συγχρονισμός της google...
    • Δεν έχω καταλάβει όλα όσα λες. Ναι θέλω όταν μιλάω με βίντεο κλήση (βράδυ) να ανοίγω και το φλας. Και δεν μ αφήνει.
    • Διαφήμιση
    • ποιο ειναι το codename για το redmi note 9 pro?

edit: το βρηκα, joyeuse.. επεσε αρκετο μπερδεμα με το 9s το μοντελο.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • αν δε κανω λαθος, διορθωστε με, η 11miui stable rom που υπαρχει στο site ειναι για το Redmi Note 9 Pro INDIA και οχι EU. αν ειναι ευκολο να μπει καποια σημειωση στο ονομα του αρχειου για να μην υπαρχει μπερδεμα (brick), μιας και ηδη τα εκανε χαμο η xiaomi με τα ονοματα. ευχαριστω..
    • Το ινδικο redmi note 9 pro (αλλιως 9s-curtana) παιρνει miui 12 update... αντε και στα δικα μας (EU) χεχεχεχεχ

prnt.sc/ujl1ib
    • Ο συνομιλητής μου στην κλήση ακούγεται πολύ δυνατά, παρόλο που είναι χαμηλωμένο σχετικά, ξέρει κάποιος κάτι?
    • Διαφήμιση
    • οποιος γνωριζει κατι ας ριξει μια ματια στην συνομιλια παρακατω. οι απαντησεις εδω καλυτερα, στο νημα για το μοντελο αυτο.
      ενταση ηχειου
    • Καλησπερα και απο μενα!θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορουμε να συζητησουμε για διαφορα προβληματα που μπορουν να υπαρξουν στα κινητα μας και εχω απορια σχετικα με το φορουμ...αν εχεις καποιο προβλημα πωςπορεις να παρεις επισημη απαντηση απο την εταιρια περα απο τις απαντησεις των μελων του φορουμ?Πιο συγκεκριμενα στη συσκευη της κοπελας μου η οποια κατεχει ενα redmi 9pro δεν της ερχονται ειδοποιησεις στο messenger και στα instagram παρολου που στις ρυθμισεις ειναι ενεργοποιημενες οι ειδοποιησεις....τα μηνυματα διαβαζονται αφου εισελθει στις εφαρμογες και οχι αρχικα σαν ειδοποιηση...
    • επισημη απαντηση μονο στο επισημο site. mi.com/global/
      να μη σε ριξω τα φτερα, αλλα δυσκολακι να βγαλεις ακρη.
      παντως προβληματα που ειναι γενικα στις συσκευες και δεν αφορά μονο την δικια σου πχ, σιγουρα σε επομενα update λυνοντε.
      βεβαια υπαρχουν και προβληματα που ειναι υπαιτιες οι ιδιες οι εφαρμογες, καποια αναβαθμιση τους κτλ.
      σιγουρα εδω αν αναφερεις καποιο προβλημα, ολο και καποιο μελος με ιδια εκδοση rom με σενα θα υπαρχει και θα μπορεσεις να βγαλεις ακρη αν φταιει κατι με ρυθμισεις της συσκευης σου ή ειναι γενικο το "κακο" και περιμενουμε λυση.

τωρα γι αυτο που ρωτας, δε χρησιμοποιω καμια απο αυτες τις 2 :)

καλοσορισες κι ολας. :)
    • Διαφήμιση
    • αυτο με τον επισημο εισαγωγεα μου εχει κατσει στο λαιμο.Αμα παρεις το τηλεφωνο απο αλλου αρνουνται την επισκευη .Εγω για να τους τσεκαρω εστειλα μυνημα για βλαβη και μου απαντησαν οτι δεν το αναλαμβανουν.Εδω να ενημερωσω οτι ειναι υποχρεωμενοι βαση ευρωπαικης οδηγιας μη μασατε. Τους ειπα οτι θα λυσουμε τη διαφορα μας με την ενωση καταναλωτων και αν δεν συμορφωθουν με εξωδικο.
      Φυσικα δεν πηρα απαντηση ..εχω κανει ομως την αναφορα και περιμενω.
      Ειναι αδιανοητο να αρνουνται επισκευη .ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Καλησπέρα σας ,
      Για προϊόντα της ως άνω που δεν έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies Μ.A.E.B.E. δεν υπάρχει δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης και θα πρέπει να απευθυνθείτε στο σημείο πώλησής τους σχετικά.