Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να κάνω ηχογράφηση της συνομιλίας στο Redmi Note 9 pro?? Πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή απ το playstore ή θα λυθεί αυτό με το επόμενο update?? Σας στέλνω κ screenshot της παρούσας έκδοσης να μου πείτε αν θα πάρει αναβάθμιση. Ευχαριστώ πολύ
με την official που εισαι. οχι. third-party εφαρμογες μονο αλλα μονο με ανοιχτη ακροαση.
ειδαλλως πας σε custom rom, οπως οι xtrv που βγαζουν εδω τα παιδια και εχει μεσα τον dialer που κανει κανονικα ηχογραφηση.
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
Παιδιά καλησπέρα σας. Μια ερώτηση παρακαλώ. Εχω θέμα με την δεύτερη κάρτα sim. Ενώ μόλις την βάζω στο slot την διαβάζει κανονικά, έπειτα από δύο τρεις μέρες, δεν μου την αναγνωρίζει καν. Έχω βάλει προεπιλογή σε δεδομένα και κλήσεις την πρώτη καρτα κ την δεύτερη απλά την απενεργοποιώ. Οταν όμως μετά από δύο μέρες, πάω να την ενεργοποιήσω (την δεύτερη sim) δεν την βρίσκει καν, κ αναγκάζομαι να βγάλω το slot κ να το ξαναβάλω, κ τότε κομπλέ. Καμία ιδέα;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
αν την απενεργοποιησεις και την ενεργοποιησεις μετα απο 5' πχ θα παιξει ή παλι θα θελει να τη βγαλεις και να την ξαναβαλεις?
το λεω μηπως δε παταει καλα μεσα στο slot, ειναι κομμενη με το χερι κτλ και με την χρηση κουνιεται απο τη θεση της..
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
Η κάρτα είναι μια χαρά καινούργια, αναβαθμισμενη κιόλας από κοσμοτε. Αν την βάλω, την απενεργοποιησω κ την ενεργοποιήσω στο 5 λεπτό, την διαβάζει. Όταν όμως περνάει ένα δύο είκοσι τετράωρα, τότε τρώει σκάλωμα κ δεν την αναγνωρίζει καθόλου.
Παιδια με την ευκαιρια που εδωσε ο φιλος να πω και κατι αλλο.εχω 2 καρτες Vodafone και Cosmote
Αν η πρωτη ειναι για τις κλησεις και εχω τον ΟΤΕ στα δεδομενα εαν με καλεσουν τα δεδομενα σταματανε απενεργοποιουνται Ενω εαν ειναι και τα δυο ενεργοποιημενα -κλησεις δεδομενα - στον ιδιο παροχο δεν υπαρχει προβλημα .Αυτο ετσι ειναι ?