Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας κ ενημερώνω. Ευχαριστώ!!
Εδώ κ δύο τρεις μέρες που έκανα τράμπα τις κάρτες sim στο slot, μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Εύχομαι να ήταν αυτό τελικά!! Ευχαριστώ κ πάλι!
καλησπερα και καλα χριστουγεννα να κανω μια ερωτιση εχω το redmi note 9 pro και οταν δεν το χρησημοποιω η μπαταρια πεφτει 5% και τα εχω ολα κλειστα εκτος απο το bluetooth μηπως φταιει η ρομ που εχω;
υπαρχει τηλεφωνο που να μην το χρησιμοποιεις και να τρωει 0 μπαταρια;
κι εγω δεν το χρησιμοποιω, κανα update του κανω κι αν τυχει και βγω απ το σπιτι,
α και κανα backup με twrp,
παρολα αυτα μια φορα τη βδομαδα το φορτιζω περιπου
με την xtrv που ειμαι, με ολα κλειστα, μονο τηλεφωνια ανοιχτη, (πχ το βραδυ μεχρι το πρωι) εχω 0% καταναλωση (ναι, μηδεν), ελαχιστες φορες το ειδα -1%.. ~6 ωρες αναμονη, μεχρι να χτυηπσει ξυπνητηρι για τη δουλεια
μαλλον με την official εισαι. δεδομενου οτι δεν ειναι και η πιο "καθαρη" rom, ουτε κι εχει και την καλυτερη διαχειριση ενεργειας, νομιζω οτι εισαι ψιλο καλα
δες αν θες και αν εχεις στην εκκινηση εφαρμογες και σου "τρωνε" ενεργεια. οπως επισης αν εχεις καλο σημα στο κινητο σου, κατι που ξοδευει αρκετη ενεργεια αν δεν ειναι σε καλο επιπεδο..
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
με την xtrv που ειμαι, με ολα κλειστα, μονο τηλεφωνια ανοιχτη, (πχ το βραδυ μεχρι το πρωι) εχω 0% καταναλωση (ναι, μηδεν), ελαχιστες φορες το ειδα -1%.. ~6 ωρες αναμονη, μεχρι να χτυηπσει ξυπνητηρι για τη δουλεια
μαλλον με την official εισαι. δεδομενου οτι δεν ειναι και η πιο "καθαρη" rom, ουτε κι εχει και την καλυτερη διαχειριση ενεργειας, νομιζω οτι εισαι ψιλο καλα
δες αν θες και αν εχεις στην εκκινηση εφαρμογες και σου "τρωνε" ενεργεια. οπως επισης αν εχεις καλο σημα στο κινητο σου, κατι που ξοδευει αρκετη ενεργεια αν δεν ειναι σε καλο επιπεδο..
επειδη εχω 2 σιμ και η μια με το ζορι πιανει 3 γραμμες μπορει να ειναι και απο αυτο η επειδη εχω και το bluetooth και την η συσκευη ειναι καινουρια πριν 2 βδομαδες μου ηρθε.... μπορει να φταιει και η ρομ που εχει η συσκευη;
δοκιμασε να βγαλεις αυτη τη sim που λες, κλεισε και το bluetooth και αστο να δεις. αλλα οπως σου ειπα, για official και για την sim που λες και μονο απο αυτα τα 2, το θεωρω φυσιολογικο το 5%.
δοκιμασε να βγαλεις αυτη τη sim που λες, κλεισε και το bluetooth και αστο να δεις. αλλα οπως σου ειπα, για official και για την sim που λες και μονο απο αυτα τα 2, το θεωρω φυσιολογικο το 5%.
μπορει η φταιει και η ρομ που εχει η συσκευη η ειναι αδυνατον;
προβληματικη, οχι.
αλλα το στησιμο των official καλος ή κακος, ετσι ειναι συνηθως. εχουν αρκετα bloatware, δεν ειναι ρυθμισμενες και με τις καλυτερες ρυθμισεις για την διαχειρηση ενεργειας κτλ.. μην το σκεφτεσαι και μην αγχωνεσαι. δουλεψε το λιγο, καινουργιο ειναι ακομα ειπες.. κανε και τις δοκιμες που ειπαμε και αν παλι δε σε ικανοποιουν, τοτε δοκιμαζεις την λυση της xtrv.
προσωπικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο αυτην. κι αλλα μελη που την "φορουν" μπορουν να επιβεβαιωσουν ή οχι..
αλλα ξαναλεω, μην αγχωνεσαι για προβλημα.