Διαφήμιση

Redmi note 9 pro

• σκεφτηκα να ξεκλειδωσο το bootloader και να περασω την global επιεδη εχει την eea για αυτο ρωτησα αν εχει καποιο προβλημα η ρομ

Ο/H baxalo έγραψε:

προβληματικη, οχι.
      αλλα το στησιμο των official καλος ή κακος, ετσι ειναι συνηθως. εχουν αρκετα bloatware, δεν ειναι ρυθμισμενες και με τις καλυτερες ρυθμισεις για την διαχειρηση ενεργειας κτλ.. μην το σκεφτεσαι και μην αγχωνεσαι. δουλεψε το λιγο, καινουργιο ειναι ακομα ειπες.. κανε και τις δοκιμες που ειπαμε και αν παλι δε σε ικανοποιουν, τοτε δοκιμαζεις την λυση της xtrv.
      προσωπικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο αυτην. κι αλλα μελη που την "φορουν" μπορουν να επιβεβαιωσουν ή οχι..
      αλλα ξαναλεω, μην αγχωνεσαι για προβλημα.
    • δε νομιζω να δεις διαφορα. ιδιες ειναι στο στησιμο. η διαφορα εχει να κανει με καποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες ωστε να συμμορφωνοντε στο νομικο πλαισιο της εκαστοτε περιοχης. αν ειναι να μπεις στη διαδικασια ξεκλειδωματος, προτεινω xtrv και μονο.
      οπως και να εχει, δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις. ειτε official, ειτε xtrv...

Υ.Γ. δε χρειαζεται να βαζεις παραθεση. :)
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • και πωε ειναι η διαδηκασια γτ δν γνωριζω απο αυτο

Ο/H baxalo έγραψε:

δε νομιζω να δεις διαφορα. ιδιες ειναι στο στησιμο. η διαφορα εχει να κανει με καποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες ωστε να συμμορφωνοντε στο νομικο πλαισιο της εκαστοτε περιοχης. αν ειναι να μπεις στη διαδικασια ξεκλειδωματος, προτεινω xtrv και μονο.
      οπως και να εχει, δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις. ειτε official, ειτε xtrv...

Υ.Γ. δε χρειαζεται να βαζεις παραθεση. :)
    • Διαφήμιση
    • ΟΔΗΓΙΕΣ-LINK

παραπανω θα βρεις καθοδηγηση για την σειρα που πρεπει να ακολουθησεις και Link για τους οδηγους που πρεπει να διαβασεις.
      ενα ενα βημα, πρωτα καλα διαβασμα, οτι απορια καλυτερα ρωτησε πριν και μετα ορμας στον πατσα :)
    • ναι. official EEA εχεις..
    • Δεν αξίζει να περάσω την global δεν θα δω διάφορα στην μπαταρία; σόρρυ για της πολλές ερωτήσεις απλά δεν γνωρίζω και πολλά

Ο/H baxalo έγραψε:

ναι. official EEA εχεις..
    • Διαφήμιση
    • δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη βρε. χαχχα
      μονο παραθεσεις μη βαζεις, δε χρειαζοντε. ζοριζουν στο διαβασμα αυτους που ειναι απο κινητο :)

προσωπικα δε θα εβαζα, οχι. ή θα εμενα οπως ειμαι ή θα πηγαινα σε custom (στην παρουσα φαση, xtrv). κατα 99% δε θα δεις διαφορα.
      σε επαναφερω παλι ομως σε προηγουμε ποστ. πρωτα δοκιμασε χωρις την καρτα με το χαλια σημα και χωρις bluetooth ανοιχτο. και δες απο το βραδυ μεχρι το πρωι ποσο θα πας. γιατι αν αυτα σου "τρωνε" την μπαταρια, δε θα βρεις γιατρεια σε καμια rom :)
    • Το έχω δοκιμάσει αυτό και μου έκανε τα ίδια πάλι μέχρι 5% κάτω είχε πάει...εδώ έχω ένα σκριν για να δεις πόσο πάει γενικά η μπαταρία σε κανονική χρίσει....
    • τα στατιστικα του miui 12 δε τα πολυεμπιστευομαι. σχεδον κανενας βεβαια, ολοι βγαζουν οτι να ναι χαχα..
      αυτο εσυ το ξες πως παει η μπαταρια.. απο τις 0 μεχρι τις 6, αυτο ειναι 5%?
      συστημα android λιγο τσιμπημενο θα ελεγα.. πιο κατω δε σου λεει ποσο καταναλωσαν διαφορες εφαρμογες κτλ?
    • Διαφήμιση
    • συστημα android βλεπω ψηλα εγω..
      το βραδυ που λες οτι σε τρωει 5%, εχεις ανοιχτο wifi ή data? γιατι βλεπω οτι χρησιμοποιεις fb, messenger κτλ που ειναι εφαρμογες που ανα τακτα διαστηματα "ξυπνανε" το συστημα για ελεγχο ειδοποιησεων.