Όχι με intel i5-8500 είμαι. Θαρρώ πως δεν έχω περάσει τους σωστούς.. ή κάτι πάει λάθος. Θα δοκιμάσω και αύριο ξανά που θα έχω το κινητό στην κατοχή μου.
Redmi Note 5 issues (lags, android auto, etc.)
-
-
Καλησπέρα,
'εχω φάει τα μουστάκια μου και δεν μπορώ να κάνω unlock bootloader.
'Εχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω ένα κάρο διαφορετικούς drivers, στις περισσότερες των περιπτώσεων δουλεύουν και αναγνωρίζει κανονικά adb. Όταν μπαίνω fastboot και κάνω list devices μου το βγάζει την πρώτη και μετά εξαφανίζεται.
Πάντα κάνω disable driver signature πριν εγκαταστήσω και κάνω και ένα reboot το pc.
Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικά account χωρίς επιτυχία. -
Τι επεξεργαστή έχεις και τι windows;
-
i5-8500
Windows 10 x64 -
Οκ.
Δοκίμασε να ξεκλείδωσεις και βάλε φωτογραφίες από το σφάλμα...
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) -
το θέμα είναι ότι δεν παίρνω κάποιο σφάλμα. Απλά είναι γκρι το κουμπί του Unlock.
-
Δε βρίσκει συσκευή;
-
Λογικά δεν τη βρίσκει στο fastboot. γιατί εκεί κολάω. δλδ στο fastboot device oem-info ψάχνει για συσκευή
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Κάνε απεγκατασταση τους οδηγούς που έβαλες και ξεκίνα από την αρχή.
Κάπου είχα δει και ένα πρόγραμμα που έβγαζε τους οδηγούς, αλλά δε το βρίσκω... -
Αυτό έχω χρησιμοποιησει... τώρα να έχει κάπου conflict και για αυτό να μου σκάει.. θα το ψάξω λίγο παραπάνω με κανένα πρόγραμμα που ξηλώνει το σύνολο των οδηγών. ευχαριστώ πολύ.
-
Περίμενε λίγο. Νομίζω βρήκα το αρχείο...
-
Δες τι θέμα έχω. Πέρασα αυτούς που είχα βρει εδώ μέσα και είναι ίδιοι με αυτούς που μου ανέφερες.
Όλα δουλεύουν άψογα στους ελέγχους που λέει ο οδηγός. Πάω fastboot, τρέχω 3 φορές την ίδια εντολή και ορίστε το αποτέλεσμα. Χάνει τη συσκευή. το ίδιο συμβαίνει και όταν ανοίξω το miui unlock app.
Τέλος, αυτό το fastboot oem device-info δεν έχει τρέξει ποτέ στη συσκευή μου σαν εντολή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0