Διαφήμιση

Joyeuse ή Curtana (hard brick)

• Joyeuse ή Curtana (hard brick)

Εχω μπερδευτεί πια με τους Κινέζους. Αγορασα τη συσκευή redmi note 9 pro 6gb 64gb
      Εκδοση με 64mp camera kai 30w φορτιστή
      Αυτη η έκδοση ποια ειναι η curtana η joyeuse ααν codename?
      Η συσκευη ειναι redmi note 9 pro EU?

Εκανα unlock αφου περίμενα καμια εβδομαδα και ειχα κατεβασει rom απο .eu για το note9proeu αφου έβαλα twrp απο lrteam εβαλα τη ρομ χωρις να κανω format data και καπακια χωρις restart εβαλα και magisk. Το τηλ δε εκανε boot ποτε απλα αναβοσβήνε και εβλεπα απλα το logo της xiaomi. Ουτε recovery ουτε fastboot. Τιπορα. Για edl ουτε λογος καθως με τις εξελίξεις της xiaomi δςν εχουμε πια πρόσβαση. Τι μπορεί να εκανα λαθος? Μηπως επειδη δεν εκανα format data? Εν το μεταξυ κατα το flush ειχα κατεβάσει μαλλον λαθος ρομ γιατι μου εγραφε στο twrp πως η ρομ ηταν για joy4se και εγω εχω curtana ετσι κατέβασα αλλη rom και έπειτα συνεβει αυτο που σας ειπα, κοινος hard brick. Το πηγα info quest τη τριτη και το πηρα σημερα κομπλε. Το θεμα ειναι τι εκανα λαθος για να μη ξανασυμβεί και τρεχω info quest
    • απο Ελλαδα το αγορασες? για να λες το πηγες infoquest μαλλον απο εδω το πηρες.
      εχεις το joyeuse και ειναι το redmi note 9 pro EU.
      για να το σιγουρεψεις και 100% (μιας και γινεται μπαχαλο με τα codename του 9) πανε στις Ρυθμισεις->Σχετικα με το τηλεφωνο->Ολα τα χαρακτηριστικα και δες το μοντελο και googlαρε το..

οσο αφορα το brick. αν κατεβασες την rom απο την .eu (και μιλαμε για το joyeuse) ειναι fastboot και δεν γινεται εγκατασταση απο recovery. υπαρχει ολοκληρος οδηγος πως την περνας.
      twrp δεν υπαρχει επισημο ακομα για το μοντελο μας. ο καθενας βγαζει οτι θελει και αγνωστου ταυτοτητας κωδικα με οτι συνεπαγεται για την ασφαλεια του τηλεφωνου. γι αυτο και υπαρχει για την ωρα απο .eu μονο σε fastboot εκδοση.

για την ωρα περιμενε ειναι η γνωμη μου λιγο να αρχισει να κινείται λιγο παραπανω η dev σκηνη και να ασχοληθει με το τηλεφωνο αυτο..
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Όντως ετσι ειναι, η βλακεια ήταν οτι εβαλα ρομ απο αμφιβόλο twrp και μαλιστα η ρομ ηταν για curtana. Οντως εχθές μετα αφου εγραψα απο εδω ειδα απο terminal το footprint του τηλέφωνου και εγραφε οντως joyeuse. Πολυ μπέρδεμα πριν το δω ο ενας με τις καμερες ο ενας με το φορτιστη. Οντως περασα απο .eu με fastboot και αναμενω οπως ειπες. Λογο βιασυνης και σιγουριας της διαδικασιας το έπαθα ολο αυτο. Λεω οτι και να ειναι εχουμε και edl mode ολα καλα, μετα ειδα οτι δεν εχουμε πια χα χα..
    • Διαφήμιση
    • Στο περασε κανονικα εγγυηση η infoquest? δεν ειπαν τιποτα για ξεκλειδωτο bootloader και τι πως και γιατι?
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...